Tata!

1 Nov 2011 by

Făcea repetiții de câteva zile deja. Dar azi a legat silabele, deloc întâmplător. Nu știe ce zice, dar zice atât de frumos… Mama zice doar când o doare ceva sau e supărată.

Vă amintiți momentul ăsta? La voi cum a fost?

Related Posts

Share This

16 Comments

 1. cristina

  Anaid a spus intai ta-ta…acum spune si ma-ma. spune multe dar inca nu am reusit sa asociez sunetele cu ceva sau cineva….abia face un an sambata

 2. ce frumos! cred ca cineva e foarte mindru acum :D.
  al nostru a spus mama muuuult mai tirziu decit tata. Probabil ca nu era nevoie ca eram mereu pe linga el ;).

 3. Catalina J.

  ce pisoias aveeeeti! asa miauneste toata ziua? cred ca e mai mare dragul s-o asculti

  • Nu chiar toata ziua, dar asa face destul de des. E chiar o placere s-o asculti. Acum am pus-o la somnul de frumusete, de la ora 9 dimineata (e treaza de la sapte) si striga: a! a! mmmammma! eeeeeemmmmm….
   Cred ca are impresia ca pe mine ma cheama emmm.

 4. orianna

  Felicitari Lia. Laur cred ca e foarte mandru, are si de ce.
  A crescut mititica si e frumoasa foc.
  Sanatoasa sa fie si voi pe langa ea.

 5. Natalia

  Cit e de dulcica!

 6. ruxij

  ce dulce e;)

 7. si la noi ta-ta first. si da, initial, mama doar la nevoie. cand si-au dat drumul la vorbe mai multe, orice era mama, inclusiv tata :):), tare distractiv mai era. acum stiu f clar cine e cine, dar tot mama aud mai des 🙂

 8. ioana

  Si la noi tot la fel a fost pe la 6 luni,ta-ta-ta…normal ca tati era super incantat mai ales ca toata lumea ii spunea ca seamna leit cu el…si da intr-adevar la vorbarie ii seamana perfect,chiar uneori il si intrece:))…mama in schimb de pe la 8 luni si fix la tinta,in special in momentele de jelanie maxima:)…si acum este la fel,nimeni si nimic n-o consoleaza decat mama….imi place mult de Lia ca este un copil jucaus si fericit asta pentru ca simte ce mult este iubit…si va fi o mare vorbareatza!!

Privacy Policy