"Te cunosc din poze!"

21 Aug 2009 by

A venit foarte multa lume. N-am stat sa numar, dar erau multe fete cunoscute si multe necunoscute. S-au facut traininguri de purtat sling, copiii au fost dati de la unul la altul si cred ca replica pe care am auzit-o cel mai des a fost: “te cunosc din poze”. Barbatii n-au prea vorbit intre ei dar au stat cuminti si au suportat adunarea nevestelor. Am tot vazut pe twitter mentionat ca ar fi fost petrecere de copii. Hm, nu stiu daca e chiar petrecere, copiii s-au jucat ba impreuna, ba separat, au mancat clatite si s-au dat in leagan.
Nu stiu daca si celor ce au fost acolo le-a placut genul asta de intalnire numai asa ca sa ne vedem si in trei dimensiuni nu doar in doua. Cineva mi-a zis la un moment dat ca se astepta sa scot flipchartul sau power point-ul. N-a mers prea bine nici live streaming-ul desi am avut net pana la urma, am avut si webcam dar ceva a lipsit.
Ma astept sa aflu de la voi, cei ce ati venit, daca mai trebuie vreun ingredient in plus sau e bine si asa, un pow-wow informal. Eu m-am fatait de colo-colo si am ramas cu ideea ca trebuie sa ma vad cu bogdana, cu mara, cu ale, cu ajnanina si mai ales cu maria mirabela, dar asa, numai noi, sa apucam sa ne intelegem.
Am vazut insa multe fetze frumoase si copiii au fost grozavi. A mea i-a pus la punct pe cei ce se asezasera langa hamac si mancau clatite: la masa nu se vorbeste. Unul dintre ei mi-a facut un pustiu de bine si i-a zis ca el are dispensa, stie ea ce e aia o dispensa? Irina a fost scurta si la obiect: nu stiu si nici nu vreau sa stiu. La sfarsit, domnisoara draguta de la masa, pe care o cheama tot Irina, a alergat intr-un suflet dupa noi sa ne aduca paharul de apa al copilei. Nu stiu ce sanse sunt sa citeasca vreodata ce scriu eu aici, dar ii multumesc. Si pentru rabdare si pentru pahar.
Pentru ca Irina si Mihai, AKA babydex sunt in tara pana pe 18 am propus ca urmatoarea intalnire sa aiba loc sambata dimineata pe 12 sept, cand la Verde Cafe cica se citesc si povesti. Daca va convine data, dati-mi de stire.
Si de fapt as aprecia cat mai multe reactii la intalnirea de azi, ca sa stiu ce v-a placut, ce nu v-a placut, la ce v-ati fi asteptat si daca mai vreti.
Poze n-am, zice ca maine:)

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. crina

  Tare rau ne pare ca nu am ajuns! Incercam data viitoare. Doar ca vrem poze! Ca sa ne para si mai rau.

 2. Andreea

  Sper sa reusesc si eu sa ajung la intalnirile viitoare, pana atunci te citesc si pe tine si ziarul cu mult drag.

 3. www.bebelissimo.com

  Hei, eu m-am simtit f bine ieri! si cred ca si Bia:-) Ceea ce e evident din start e ca la intalnirile de genul asta nu prea apuci sa vorbesti "cu oamenii mari", mai ales cand fiecare are cel mult jumatate de metru de omulet de pazit/distrat/hranit.
  Deci poate o facem si intre adulti o data:-D
  Anyway, mie-mi plac intrunirile de genul asta, mai ales daca e curte si stiu ca nu poate evada miss; si ma bucur ca am cunoscut finally niste fetze pe care le stiam doar virtual si niste pici simpatici foc :X
  Mai vreau!

 4. capreleirinucai

  din pacate sofia noastra era chinuita de niste dinti si s-a agitat/a miorlait/a urlat cat cuprinde, noi am fost cam stresati si n-am inteles mare lucru. insa intalnirea in sine cred ca a fost un succes, mi-a parut tare bine sa vad atata lume si chiar toti, fara exceptie, aratau mai bine decat in poze! multumim ada si scuze tuturor pentru disparitia cam brusca.

Privacy Policy