Telegrama de la Polul Nord

13 Nov 2012 by

Se apropie vremea scrisorilor ca de la Moș Crăciun, știți voi, cele cu ștampila cu ren și cu steluțele fermecate. Deja mi-am refăcut stocul de steluțe și mă pregăteam să declar deschis Oficiul Poștal numărul 1.

Dina mi-a atras atenția că pe Facebook exista o companie locală care își face reclamă exact pe această temă. Și-n pozele lor e o scrisoare ușor adaptată după una din scrisorile mele de anul trecut (stângaci aș putea spune) și ștampila cu ren.

Am sunat la numărul de telefon afișat pe pagina de FB. Am întrebat de unde au ștampila cu ren. O doamnă care s-a recomandat foarte amabilă, mi-a spus că din surse proprii.

Asta nu poate să însemne decât că unul dintre părinții cărora le-am scris anul trecut a scanat plicul și a vrut să valorifice ideea.

Aș dori să îi mulțumesc pe această cale pentru buna credință și buna intenție.

Scrisorile de la Duo Art costă 10 lei. Nu știu dacă li s-a vândut și pontul cu steluțele.

Shame on you, stimate părinte.

Secretara Moșului este FOARTE dezamăgită de tine și cu siguranță vei fi pe lista celor răi.

End of Transmission.

LE: Să ne aducem aminte.

2011

2010

2009

2008

Related Posts

Share This

7 Comments

 1. DuoArt

  Ne cerem scuze pentru ca pe plicurile noastre a aparut o stampila care din punct de vedere a drepturilor de autor nu ne apartinea. In urma unui telefon si un search pe google am aflat cui apartine stampila. Stampila a fost folosita doar pentru plicul din imagine care a fost distrus. Asadar https://www.injoaca.ro/despre-noi/ ne cerem scuze pentru situatia creata.Acest mesaj l.am scris pe facebook.
  Am sters toate pozele cu stampila dumneavoastra. Respect ideile altora si va felicit pentru ideile dumneavoastra. Daca stiam ca apartine altcuiva stampila clar nu o foloseam niciodata.Vom modifica textele si vom darui scrisorile copiilor dragi noua.

 2. Ce urat, imi pare rau sa citesc…

 3. Bianca

  Sper ca secretara Mosului sa nu se supere tare si sa reediteze si in acest an sacul cu scrisori. Am fost tare fericiti anul trecut si ne dorim sa primim o scrisorica si in acest an. Numai bine. Bianca.

 4. Dan

  Si eu ma simt putin rusinat din cauza naturii umane. Stii tu vorba celebra: nici o fapta buna nu ramine nepedepsita. Daca ne uitam in alta parte putem intoarce si celalalt obraz insa atunci vom primi sigur un sut in partea din spate a corpului. Eu continuu sa cred ca faci foarte bine ceea ce faci si iti multumesc inca o data pentru idee si pentru tot efortul depus (multumirile vin si din partea celorlalti parinti incintati mai mult decit copii de efectul scrisorilor trimise de mosul). Nu dezarma: un zimbet pe fata unui om (cu atit mai bine daca e copil) face mai mult decit 2 suturi primite de la alta fiinta numita, din pacate, tot om.

 5. Daniel

  Cum pot primi 3 copii, 3 scrisori de la Mos Craciun?

Trackbacks/Pingbacks

 1. Dragă Moșule, | In joaca - [...] Pentru ca scrisorile să ajungă la timp, vă rog să nu trimiteți mailurile mai târziu de 10 decembrie. De…
Privacy Policy