Telegrame: Prima carte pentru copii în limba română pe Kindle!

9 Jul 2010 by

Cu bucurie vă anunţ că a apărut prima carte pentru copii în limba română, varianta pentru Kindle.

E vorba de “Călătoria lui Vlad în celălalt tărâm” de Sînziana Popescu, cu ilustraţiile Cireşicăi Litinschi.

A fost o adevărată aventură tehnică pentru Sînziana şi Dan Mihu, dar au reuşit!

Felicitări!

Cartea e pe amazon aici.

3 Comments

  1. Mulţumim mult, Ada! De data asta însă nu ne asumăm laurii în întregime. Am fost consiliaţi şi ajutaţi din greu de mulţi prieteni. Asta ca să nu-i mai pun la socoteală şi pe cei de la Amazon care s-au luptat timp de o săptămână cu diacriticele cărţii… 🙂 Dar până la urmă am reuşit, e o mare victorie a Editurii Mediamorphosis.

    • Sînziana, felicitări tuturor atunci! Prietenii voştri sunt şi-ai noştri. Cei de la Amazon merită şi ei felicitări pentru achiziţie! Eu m-am bucurat sincer pentru voi şi sper să meargă bine. Chiar sunt curioasă dacă vreunul din cei ce citesc acest blog din străinătate va cumpăra cartea. Nu mi se pare scumpă, pentru cât de bine e scrisă. Dacă o luaţi, să ne ziceţi şi nouă.

  2. Să te audă cine trebuie, că la ce vremuri trăim, toate par scumpe… 🙁 Sărut-o şi pe Firicel din partea noastră (aici îl includ şi pe Matei) şi poate ne vedem la următoarea întâlnire a mafiei. :)))

Trackbacks/Pingbacks

  1. Prima carte Kindle pentru copii în limba română | Tărâmul lui Andilandi - [...] cei care ţi-o iau înainte. Aşa că vă anunţ şi pe voi, dacă n-aţi aflat deja de pe site-ul…
Privacy Policy