Things that make you go “Awwww”

18 Apr 2016 by

Awwwww No.1

De ziua mea am primit cinci sau șase feluri de bulbi de la prietena Bety. Ce m-am bucurat când i-am văzut! Chiar în ziua în care i-am căpătat cu fundiță, fusesem la Canadian Tire și mă uitasem lung la niște rădăcini de lăcrămioare, pusesem gheara și pe niște ranunculuși și pe niște frezii și după ce le-am plimbat prin tot magazinul, chiar înainte să merg la casă, m-am răzgândit. Lasă, că e frig și cine știe dacă mai vine vreodată primăvara… Dar a fost să fie să am eu bulbi de plantat. Și m-am bucurat! Și m-am uitat pe geam și afară tot frig și tot cu minus, i-am lăsat în punga de cadou…

Awwww No.2

Azi îl pândeam pe KJJ să-i fac o poză cum stă el atârnat așa cu labele în jos (pe jumătate gata să cadă de la balcon) numărând veverițe și turturele și am observat ce s-a ales de mușcatele mele, și-n general de toate ghivecele din frumosul meu balcon. Vai, ce jale, ce pieire… Și-am început să smulg rădăcini uscate și să afânez pământul, și dacă tot eram acolo, am zis ia, hai să vedem cum e cu lăcrămioarele alea… Și-am deschis punga de cadou și ce să vedeți, toți bulbii mei încolțiseră! Ce strângere de inimă am avut! Cum mi-a stat un pic pulsul de mila florilor și cu câtă neîncredere am pus eu bulbii în pământ, cu gândul tot la veverițe, că le știu eu… Abia așteaptă să mi-i dezgroape. Dar lasă, că-l pun pe KJJ să patruleze balconul.

Awwww No.3

Săptămâna trecută am oferit gratuit povestea audio cu prințul Lalea. A fost descărcată de 206 ori. Mă bucur! Să vă fie cu folos! Aștept feedback.

Awwww No.4

Grupul Ada’s Story Time a ajuns la 696 de membri. Pun pariu că mâine trecem de 700.

Awwww No.5

Tot săptămâna trecută am înregistrat prima poveste la cerere, Cei trei Purceluși, pentru un Vladi care are și o pisicuță, Mia. Apoi am oferit aceeași poveste gratuit tuturor mămicilor de Vlad din grupul meu. Inițial am spus că doar primele 3, până la urmă au fost mai multe, dar rămâne între noi… Dacă vă trebuie cei trei purceluși, dați un semn, am editat referirea la Vladi și la Mia. Nu de alta, dar mulți Vlăduți au întrebat cine e Mia și de ce nu au și ei una.

Awwww No.6

Vineri am bătut palma cu regizorul meu artistic, cel cu care am lucrat toate poveștile audio. Cu puțin noroc, azi sau mâine (sper) o să am varianta audio a ultimei cărți. Dacă vreți să auziți cum sună de obicei poveștile noastre, puteți asculta aici .
Pentru Omul de zăpadă și prietenii lui am cerut: o muzică blândă, cu sclipiri de stele, cu pași pe zăpadă și clinchet de clopoței, cu îngeri și voci de copii și foșnet de brazi. Și i-am mai zis că aș vrea să fie gata repede. Nu de alta, dar toate cele 15 variante audio personalizate au fost deja cumpărate. Dacă nu știți, toți cei ce comandă aici cartea până la 1 mai, primesc în același preț și audiobook-ul. După 1 mai, audiobook-ul va costa 10 lei.

Awwww No.7

Le-am arătat fetelor câteva imagini din cartea nouă. Amândouă au avut aceeași reacție: Awwww …

Awwww No.8

Lia a văzut una dintre paginile de colorat și a zis: Vreau să colorez asta.

Awwww No.9

E primăvară în sfârșit. Azi, după ce am plantat bulbii, mi-am mirosit mâinile. Miroseau a verde, a uscat, a vara trecută și a iarna care părea să nu se mai ducă, a mușcatele mele frumoase, azi moarte, și a frunzele proaspete pe care o să le aduc în curând acasă. Deja știu: mușcate roșii și neon pink, roșii agățătoare, mentă și busuioc. Ha!

Awwwww No. 10

50 de exemplare vor ajunge în Texas. Am prieteni în Australia și în Africa… Mă gândesc că doar în Papua Noua Guinee nu cunosc pe nimeni. Lumea asta e un lighean. Mic, rotund și infinit.

Ajunge. 10 motive de Awwww. Mai vreți? Awwwww!

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

  1. Ioana

    Da, mai vrem!:)

  2. Andra

    Cei trei purcelusi? Pentru un Vlad? Da, va rog! Noi, in Australia citim Nasturel tradus de tine. Awww no.11!

  3. Sa tot ai ocazia sa scrii asa articole. Cu fiecare “Awwww” pe care-l adaugi, cred ca te simti mult mai bine. Evident ca mai vrem!

  4. Diana

    Si noi in Spania citim Nasturel primit cadou de la sora mea pentru nepoti.

Privacy Policy