Mom Business: Tikki shoes

6 Jan 2012 by

Am aflat despre Tikki shoes de pe internet. I-am studiat pe net și am hotărât împreună cu soțul că din banii obținuți de ei doi la sorcovit bunicii îi vom lua copilei primii ei papucei. Avem deja o pereche de botoșei Pololo, îmblăniți, minunați, moșteniți de la Sma, dar când i-am văzut pe aceștia m-am gândit că e o investiție bună, merg la fix cu niște jambiere pe care le-am ochit la hiphip.ro. Eu când cumpăr, iau chestii ce pot fi folosite mai mult timp, fie ele mai scumpe.

De ce m-au sedus la prima vedere încălțările Tikki: Îmi place că-s de piele, că au culori frumoase, că nu costă o avere, că sunt moi și sosesc prin curier,  în plic, că pot fi plătite prin bancă și ajung a doua zi de la expediere. Îmi place că în spatele magazinului Tikki e o mamă. Îmi place că și-a propus să-și dăruiască produsele altor mame cu blog, ca să-și promoveze afacerea, deși presupun că nu e simplu să scoți din buzunar atâtea perechi de pantofiori de casă pentru un articol pe un blog. Din respect pentru munca ei, am plătit acești papucei și tot de aceea, Tikki Shoes e una din recomandările noastre pentru piticii ce se pregătesc să meargă.

De ce să comandați de la Tikki:

– E o companie românească.

– E “afacerea” unei mămici.

– Au numere mici și mari.

– Au prețuri bune (60 de lei pentru încălțări de piele pentru copii e un preț foarte bun).

– Au modele frumoase – noi am luat cu pisici.

– Lasă talpa să se miște liber, protejează de suprafețele reci și lasă piciorul să respire.

– Sunt ușori și par confortabili.

– Se pun ușor pentru că-s pe elastic, deci n-o să vă chinuiți prea rău să băgați piciorul copilului în papucel.

– Au talpa suficient de groasă pentru a putea fi purtați (ocazional însă) și la exterior, pe suprafețe uscate și netede.

– Se scot ușor – așa am aflat și că:

– Sunt buni și de ros!  

Nu sunt buni de ros, sunt lipiti cu lipiciuri necomestibile. Nu lasati copiii sa-i roada.

Deci, go Tikki!

 

 

17 Comments

 1. cu pisici avem si noi. cred ca de 3-4 luni sunt folositi zilnic. i-am spalat o singura data, cand s-au cam decolorat, dar in rest sunt impecabili. as mai comanda o pereche, sincer, mi-ai facut pofta 🙂

 2. oana

  is frumosi papucii, dar e absolut minunat sa o vad si pe lia in piciorute… bravo lia!

 3. Avem si noi, tot varianta cu pisici, sunt papucei de gradinita. Imi place ca unii din ei au sistemul ala la spate de poti sa mai strangi elasticul.

 4. Si din pozele cu Lia reiese si ca sunt foarte buni de rontait si molfait:)

  • Mi-a atras cineva atentia ca pielea e tratata normal deci e posibil sa nu fie tocmai buna de mestecat.

 5. Ramona

  Wow, ce mare e Lia!! Oare cand a trecut timpul? Maine-poimaine incepe sa mearga si sa traga de toate cele si ai sa lipesti si tu cu scotch de-ala lat sertarele 🙂 Leucoplastul nu e bun, lasa urme lipicioase pe mobila si nu ies decat cu acetona. Am avut si dispozitive speciale, dar nu au rezistat 🙂
  Un pup mare pentru Lia! Bravo!

 6. Cand i-am vazut in poze am avut o revelatie… astia sunt Robeez cu care au crescut si copiii mei (Robbie pana dupa 2 ani bine, Mica mai putin pentru ca era prea experta in a-i scoate si era mai mult cu ei in gura decat in picioare). M-am uitat si pe site-ul mamicii respective si am vazut link-ul spre Robeez, deci cred ca a colaborat cu ei :-))) Oricum, foarte buna initiativa si ma bucur ca e o afacere romaneasca.
  Pupam Lia, ce mare a crescut!!!

  • Da, sunt un hibrid robeez cu inca unii. Dar sunt faini, mi-as lua si eu pentru mine daca ar exista. Fara elastic:)

 7. Ce bine ca am aflat abia acu ca nu-s buni de rontait:(. De 2 luni Luca sta cu unul in picioare si altul in gura, ieiii! Altfel, sunt minunati!

 8. Sta deja in picioare! Ce repede a trecut timpul, nu imi vine sa cred

 9. Simona Braniste

  Ada, ma bucur tare mult ca ai scris despre Tikki shoes. Eu i-am cumparat fiicei mele si in avans si am facut citeva perechi cadou. Mi se pare un cadou util si frumos.
  Plecind de la Tikki ma gindisem eu odata sa-ti propun o tema despre produsle romanesti de foarte buna calitate pt copii. Citisem si la tine despre vasele de la Medias.
  Tikki mi s-au parut ca sunt facuti cu mare grija si as zice si cu dragoste.

 10. LIV

  Asteptati putin, Lia poarta papucei noi cu pisici in piciorute, iar piciorutele stau drepte, perpendicular cu podeaua?????????
  Bravo, Lia!!!!!!!!

 11. si noi suntem si vom amane fani tikki…ii recomandam cu mar drag.

Privacy Policy