Ţine-ţi viaţa în propriile mâini

30 Jun 2011 by

Vorbiți la volan?

Și eu.

Aveți bluetooth? Nu? Poate vă cumpărați… Am citit la Groparu:  “campania  „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini”, care doreşte să convingă cât mai mulţi români să folosească un kit “handsfree” în trafic. Mai multe detalii puteţi găsi în Grupul Şoferilor cu Handsfree, susţinut de Plantronics, care până pe 30 iulie 2011 vă oferă discounturi de până la 20% pentru o gamă de trei dintre cele mai performante modele de kituri  hands-free care se regăsesc în magazinele Germanos: Plantronics Explorer 210 are un preţ de 69 de lei, Plantronics Explorer 240 costă 85 de lei, iar Plantronics Explorer 395 este 115 lei (TVA inclus).”

 

 

PS: de Sf Andrei am primit de la soț un bluetooth. Pentru că mă iubește. De ziua mea am primit un smart phone cu căști. Acum am două seturi hands-free. Mă simt mai confortabil cu căștile decât cu urechielnița. Deci bluetooth-ul meu e la el. Pentru că-l iubesc.

A propos, nu e bine să ascultați muzică la căști atunci când conduceți.

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. anca

    Apropo, nu e bine sa ascultati muzica la casti nici cind sinteti pietoni, si atunci va distrage atentia si riscati sa nu auziti masina care va claxoneaza. E adevarat ca intre a vorbi la telefon si a vorbi la handsfree e de preferat ultima varianta, dar sincer, cea mai buna (si sigura) alegere este sa nu vorbim deloc la telefon cind conducem 🙂

Privacy Policy