Tu pentru mine ești importantă

1 Mar 2012 by

Când am intrat în Instituție, la poartă erau doi prichindei îmbrăcați frumos care dădeau ghivece cu flori tuturor angajatelor. M-am topit instant. Florile erau frumoase și vesele, ei erau delicioși. Apoi am primit bomboane de la trei colegi, o zambilă super-parfumată și o păpușă-mărțișor, pentru păpușile mele. Am plecat cu mâinile pline, cu bomboanele în gând și cu o colegă pe bancheta din față. La Bucur am lăsat colega, la Moșilor am recuperat prietena, mi-am pus în piept mărțișorul făcut de ea și de fiul ei, ne-am scufundat în Chocolat și ne-am înecat tristețile, spaimele și toate troienele iernii ăsteia ce nu se mai dă dusă în câte o ceașcă mare de ciocolată caldă. La plecare am primit ghiocei.

Acasă mă așteptau violete de Parma și narcise galbene, de la prietenele mele de la Romtelecom și un pachet în care am găsit un tablou trimis pentru mine de un pictor din Cluj și două mărțișoare păpuși, pentru păpușile mele.

Vă mulțumesc frumos tuturor. Toate aceste gesturi pe care azi le-ați făcut, mi-au spus pe diferite tonuri: “Tu pentru mine ești importantă”. Am și eu o pungă cu mărțișoare  care tot  asta înseamnă. Că pentru mine, persoana care le primește, e importantă.

Și ați văzut ce soare e afară? V-am zis, a venit primăvara.

PS Ioana, am primit felicitarea, mulțumesc, e superbă. Seamănă cu carnetul meu de vise.

 

Related Posts

Tags

Share This

9 Comments

 1. Eu n-am martisoare de dat, dar si pentru mine esti importanta 🙂 Just so you know

 2. Zu

  Eu am decis ca Chocolat e bun pentru suflet. Ma simt mai bine dupa o doza-soc de ciocolata neagra, multa si densa. Terapie cu dulce si vorbe potrivite, works like magic :D.

  • Si eu, si eu! am un soare orbitor in sufragerie si asta nu ma deranjeaza catusi de putin.

 3. O primavara frumoasa si colorata iti doresc! Si cat mai multe clipe de bucurie!

 4. LIV

  Eu am pentru Irina o cutie muzica mititica si cu pisici, cam cat o cutie de chibrituri, cumparata azi iar pentru tine…ehei, pentru tine niste ganduri calde si frumoase, care nu se gasesc nicaieri de cumparat.

 5. LIV

  muzicala, am vrut sa spun!

Privacy Policy