Un copil din doi moare

12 May 2011 by

Sper că nu vă plictisesc cu 2% ăsta, dar insist, pentru că statisticile pe mine mă sperie. Știați că în România sunt 5.000 de copii bolnavi de cancer? Că or fi 4769 și nu chiar 5000, devine irelevant, important e că sunt  mii de copii care suferă de cancer și cutremurător e că unul din doi nu se face mare niciodată. Pentru că moare.

http://www.youtube.com/watch?v=Re6DbJ-0dDQ&feature=player_embedded

Durează 37 de secunde să completați formularul 200. Au cronometrat cei de la Salvează Vieți.

Puteți depune formularele și prin poștă, până la 16 mai – data poștei.

 

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

 1. Cris

  da, asa este. dar oare cum putem alege cui sa dam acesti bani? unor copii sanatosi care nu au ce sa manance sau unor copii bolnavi. greu de ales.

  • Cris, important e – daca poti- sa ii dai cuiva. Fie copiilor sanatosi si flamanzi, fie celor bolnavi. Eu i-am dat la Inima Copiilor. Era deja scrisa declaratia cand am aflat de campania asta si oricum, cred ca si Inima Copiilor face treaba buna la Bucuresti, asa cum si cei de la Timisoara vor face treaba buna. Oricum, Timisoara e mai aproape ca Viena. Asta imi place cel mai mult la campania asta.

 2. mamabatranafarabrauldelana

  pe mine ma sperie faptul ca banii pe care statul i-a bagat in spitale , scoli si in altele, au fost furate, bagate in buzunarele, burtile , viloaiele si ingamfarea celor care ii administrau, cand existau mecanisme de control. cum sunt gestionate fondurile la care iti trimiti banii ? cheltuim , ca tara mai putini bani prntru un pacient ca altii? da, dar cifra oficiala este mult mai mare decat in fapt.cred ca asta trebuie sa ne sperie . boala face parte din natura, dar mecanismele de aparare pot fi imbunatatite daca avem nu doar resurse financiare ci si resurse umane adecvate! offf! am zis !

  • Eu sper ca daca am scris pe formular ca donez acei bani unui anumit ong, acolo se duce impozitul meu. Nu pot decat sa sper. Daca nu mai sper, imi iau bagajul, copiii, sotul si plecam. Desi, la fel de scary e ca nu prea mai avem UNDE sa plecam pentru ca peste tot e la fel, difera doar poleiala.

 3. nicoletag

  Andreea, ai mare dreptate! si eu sunt tot cu speranta ca bani ajung acolo unde am vrut eu. Dar poti sa stii… Apropo, eu am dat la Asociatia Invingem Autismul. Ii cunosc pe cei de acolo, sunt foarte implicati in ceea ce fac,si se vede asta in rezultatele copiilor. Insa cum ai zis si tu, important e sa dai cuiva, avem aceasta posibilitate si trebuie sa o valorificam!!!

 4. Cristina

  1. Transmis plicul in fuga mare in aceasta dimineata 🙂 (si eu si sotul).
  2. Suntem bine. 🙂 Piticii au implinit 4 si 7 ani. Ne pregatim de serbare si asteptam sa vina vacanta (cu trenul din Franta)
  3. Trecem pe aici, chiar daca nu dam semne de viata mereu 😉
  Va pupam pe toti. Multa sanatate.
  Ploiestenii

Privacy Policy