Un gând pentru tați

13 Oct 2011 by

E simplu să vă faceți copiii fericiți. Nu trebuie neapărat să le cumpărați jucării scumpe, ori să îi plimbați cu ultimul tip de BMW. Copiii nu se așteaptă să-i scoateți la masă la cel mai elegant restaurant din oraș. Nu țin neapărat să aibă ultimul tip de iphone ca să vă sune, să vă spună că le este dor de voi.

Copiii – când sunt mici – se mulțumesc cu foarte puțin.

Cinci minute doar cu voi.

O plimbare în parcul de lângă casă.

O vată pe băț de 3 lei.

Un suc de la chioșcul din parc.

Un dans la semafor.

O piruetă în public.

E simplu. Hai, că puteți!

 

 

(Clipul e luat de aici)

Related Posts

Share This

8 Comments

 1. Nora

  Buna dimineața, Ada :-).
  Noi suntem norocosi s-avem un tătic asa. Andrei si Victor deseneaza monstrii pe burta lui tati, el sta cuminte si suporta gâdilăturile si apoi se admira in oglindă :-)!
  Buna dimineața, sa aveți o zi frumoasa.

 2. mamabatranafarabraudelana

  Dar de ce e gandul e pt tati? mamele fac oricum asta ? sau faptul ca le dau copiilor sa manance/ii spala/ii imbraca/fac lectii/ii duc/ii aduc/ii oblojesc/s.a. le absolva de obligatia de a petrece timp cu copilul doar pt sufletul celui mic ?

 3. Nora

  Pai sunt asa de multe ganduri pentru mami in blogul Adei :-).
  Azi a fost ziua tatilor, de ce nu :-)?

 4. mama lui andrei

  sa fim politically corect si sa zicem ca sunt ganduri pentru “parinti”, nu? ca si mama dupa ce e mama de profesie trebuie sa aiba timp de genul asta pentru cei mici

 5. era doar ideea de a îi implica și pe tați în viața celor mici, uneori parcă sunt prea mult absenți (și la propriu și la figurat), iar toate fleacurile astea (vata de zahăr, piruetele de la semafor, etc) valorează atât de mult, cu atât mai mult cu cât sunt în prezența lor 🙂

Privacy Policy