Unde fugim de-acasă?

16 Nov 2008 by

Am pus în dreapta o rubrică nouă, numită iniţial Hai la teatru! actualmente “Unde fugim de-acasă”.
Recunosc că ideea am “furat-o” de la zărzărica.
Să-mi spuneţi dacă vi se pare util să actualizez săptămânal programele celor câteva teatre pentru copii din Bucureşti.
Aş putea, pe lângă titlurile spectacolelor, posta din când în când mici interviuri cu autorii/regizorii/actorii din piese. Vă rog să-mi spuneţi dacă vă interesează şi genul ăsta de postări.
Sigur că aţi putea să intraţi direct pe site-urile instituţiilor cu pricina, dar parcă e mai simplu aşa. Eu am încercat să mă prind şi ce program are Opera comică pentru copii dar n-am izbutit. Prea complicat site-ul lor.
Putem eventual rezerva bilete din timp şi facem mici flash mob-uri culturale în week-end. Pe mine mă tentează piesa de la Creangă, cu jucăriile care spun pa. Dar şi celelalte imi fac cu ochiul. Aşadar, avem pe alese, din meniul din dreapta. Fiind în dreapta, nu deranjează, cine doreşte se uită, cine nu e interesat, ignoră. Hmmm… ce părere aveţi?

LE: la sugestia lui Beatrice am trecut şi vărsta de la care sunt recomandate spectacolele şi pentru că am inclus Opera şi circul am modificat titlul rubricii.
Pe masura ce va veti obisnui cu rubrica din coltul din dreapta, recomandarile de varste vor fi trecute simplu in paranteze astfel: (3!)=de la trei ani în sus.
Aştept şi alte sugestii şi chiar recomandări de spectacole.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

 1. beatrice

  sustin
  cu rugamintea de a preciza si varsta pentru care piesa e recomandata ca sa nu patim ca la jack si vrejul de fasole unde s-a lasat cu urlete temeinice din sala la aparitia uriasului
  de altfel, piesa bine realizata si cu efecte inspirate dar infricosatoare la capitolul lumini si muzica

  ps. mi s/a parut ca sambata trecuta am vazut pe scena la sfarsit pe printesa ta ducand flori…am nimerit?

 2. Ada Demirgian

  Beatrice, sambata trecuta printesa n-a fost la teatru. Am sa mentionez si categoriile de varsta, e o idee buna.

 3. zărzărica

  draga mea, nu fura, ca-ti dau de buna voie. ma gandeam la un moment dat sa fac o rubrica dedicata copiilor, dar cum eu n-am… te oferi voluntar :-)?

 4. Ada Demirgian

  Zarzarica, multumesc. Da, ma ofer voluntar daca-ti convine stilul personal:)

 5. zărzărica

  ok, done deal. dupa ce te duci la vreun spectacol, trimite-mi cronica si ti-o postez (cu semnatura ta) pe hailateatru.ro.

 6. Ada Demirgian

  okidoki

Privacy Policy