Utile

30 Apr 2014 by

Am descoperit un ceai minunat pentru copiii care au probleme cu burtica. Este de la Aboca, e destul de scump, costă 27 de lei în farmacii dar face minuni.

Lia suferă de constipaţie cronică şi mă gândesc că poate sunt şi copiii voştri în aceeaşi situaţie şi aţi trecut deja de dulcopic, lactuloză, duphalac şi alte siropuri şi picăturele. Ceaiul ăsta, Sollievo, ne-a ajutat să scăpăm de supozitoarele cu glicerină, foarte chinuitoare pentru ea. Conţine flori de senna şi fructe de fenicul, aloe, păpădie, cicoare şi chimen. E plăcut la gust şi dintr-o singură cană am rezolvat problema. E bine însă să le daţi ceaiul seara, înainte de culcare.

Mi-a scris o mămică despre un site cu gadget-uri, între care şi câteva haioase pentru copii. Suzeta cu mustaţă şi suzeta cu volum e posibil să vă amuze, deşi sunt cam piperate ca preţ, dar… dacă vreodată nu aveţi ce face cu nişte bani aruncaţi un ochi pe aici.

Altfel toate-s bune şi frumoase.

Ceea ce vă dorim şi dumneavoastră.

 

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

 1. anatati

  Minunat, mulţumesc pentru sugestia cu ceaiul. Şi Alexei, din păcate, are problema asta, nu neapărat cronică, dar pe-acolo 🙂 Oare cât de des poate fi dat? Zilnic?

  • Ada

   Nu stiu daca e ok zilnic, pe cutie scrie ca e pentru episoade ocazionale.

 2. Senna e o planta foarte puternica si nu trebuie folosita nici zilnic si nici pe durata lunga. E buna ca ajutor in cazuri exceptionale. Exista si pastile din senna de tot felul. Si alte ceaiuri cu senna mai ieftine ca Solievo. Bunica-mea are probleme din astea asa ca le-am cam testat pe toate.

 3. mami de strumf

  Multumim pentru info Ada si Alexandra. Si noi avem probleme cronice chiar si nimic nu functioneaza.

Privacy Policy