Vă rog să scrieţi despre mama mea

22 Mar 2012 by

Sunt momente în care nu ştiu cum să reacţionez la mesajele cititorilor mei. Am găsit în Spam un comentariu  lăsat de un copil. Copilul cuiva. Nu ştiu dacă e o fată sau un băiat, dacă e mic sau mare, dar m-a rugat să scriu despre  mama lui. Nu-i  cunosc pe aceşti oameni şi de obicei nu scriu despre ceea ce nu cunosc. Dar nu pot nici să mă prefac că n-am văzut mesajul, aşa că îl redau aici, cu ghilimele:

“Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detalii le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.”

Dragă Gabriela, să nu te superi că nu pot scrie despre cazul tău mai multe. Dar sper să-ţi fie de folos măcar faptul că linkul tău a ajuns şi pe blogul meu. Sănătate multă!

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Placinta Vlad

    Va multumim frumos ca ne suntei alaturi in aceasta campanie umanitara pentru Doamna Gabriela Tudorache.
    Speram sa se stranga bani la timp!

  2. Tudorache Gabriela

    Va multumim din suflet , orice ajutor conteaza mult pentru noi , Dumnezeu sa va dea multa sanatate si bucurii !

Privacy Policy