Vaccinul de la două luni

7 Jun 2011 by

Statisticile sunt bune. Cinci kilograme si 120 de grame, 59 de cm, restul măsurilor (cap, torace, șolduri) de fotomodel: 39/39/39. Sunt cu ochii pe ea. O păzesc de două ore să văd dacă face febră sau dacă apare vreuna dintre reacțiile adverse menționate în prospectul vaccinurilor. Mai bine nu citeam.
Fingers crossed.

 

Related Posts

Share This

13 Comments

 1. nina

  Pune-i o compresa rece pe locul vaccinului..in felul asta eu am evitat umflaturi/dureri suplimentare..si imediat dupa vaccin doctorul imi recomanda sa ii pun un supozitor cu paracetamol pt bebelusi…In rest, multa sanatate!

 2. Cris

  Daca i-ai facut infarix, nu cred ca va face vreo reactie. Foarte putini copii fac reactii adverse la acest vaccin.

 3. Cris

  nu sunt de acord cu paracetamolul preventiv. nici unui om mare nu e ok sa-i administrezi medicament preventiv, cu atat mai putin unui copil. poate nici nu dezvolta reactie. eu fetitei mele i-am pus gheata pe intepatura si atat.

 4. oana

  n-o sa faca febra ada, simt eu ca e la fel de rezistenta ca sebic… 2 vaccinuri deja si el n-a avut nimic desi mi-am umplut dulapul cu medicamente impotriva febrei, dupa reteta doctoritei… felicitari pentru cresterea in dimensiuni, e o frumoasa lia…sanatate

 5. calina todosi

  natalia mea nu a avut reactii adverse la vaccinuri, eu cred ca poti sta linistita!!!cat despre supozitorul de paracetamol preventiv, nu cred ca e util!!!daca papa bine si nu e agitata, eu zic ca totul va fi bine!!!!pupici

 6. Va multumesc pentru sfaturi.
  Deocamdata n-are febra, dar se tot matzaie mititica…
  Sunt cu supozitorul pregatit, nu i-l dau decat daca face febra. De mancat, a mancat o data bine cand ne-am intors de la doctor, apoi la urmatoarea masa n-a mai fost chiar asa entuziasmata. Nu stiu daca sa ies pe-afara cu dansa sau nu…

 7. Cris

  mai bine fara plimbari azi si fara baita. maine e ok, nu aveti restrictii deloc.

 8. calina todosi

  eu ii respectam tot programul!!!inclusiv baita!!ideea e sa nu raceasca si sa faca gfebra, iar tu sa crezi ca e de la vaccin! parerea mea e ca daca te simte pe tine agitata, devine si ea! daca tu esti relaxata, fata nu va avea nica! pupici din nou! e doar un vaccin!

  • Calina, e doar un vaccin, asa e, dar si eu sunt tot doar o mama si tropaie diversi hormoni, si-s mai slaba de inger cand imi sunt intepati copiii. Stiu ca dpdv logic n-ar trebui sa simt asa, dar ce sa fac?

 9. Cristina

  Noua pediatra ne-a zis fara baita sau iesit afara in ziua vaccinului, dar acum e si dupa cum simti tu…Daca ati facut Infanrix e foarte posibil sa nu apara efecte, noi n-am avut probleme de vreun fel si le-am facut si pe cele optionale (Rotarix si Synflorix).

  • Cristina, eu am o pediatra de scoala veche. Si la Irina m-a sfatuit sa fac schema de stat. Asa ca si la Lia am facut la fel. Nu fac vaccinuri in plus, pentru ca oricum mi-e teama de vaccinuri si daca ar fi dupa mine, mi-as lua copiii si m-as duce intr-un sat unde nu e nevoie decat de vaccin antitetanos.

 10. du copilul afara :)) aerul curat n-are de ce sa ii strice. cand sunt mai mari si se agita da, e ok sa ii tii mai la locul lor, dar lia n-are cum sa-si forteze organismul

Privacy Policy