Verde Cafe

2 Apr 2011 by

Sunt sigură că dacă ați trecut pe-acolo măcar o dată, postul ăsta vă va stârni nostalgii.

Pentru că Verde Cafe se mută din grădina frumoasă, încă nu știm unde, sper că la mai bine. Scriu postul ăsta pentru Claudia, care a trecut prin vremuri nu tocmai limpezi și care nu are nevoie de îndoieli în ce privește Verde Cafe, ci de certitudini.

Una dintre certitudinile pentru Claudia trebuie să fie asta: în ultimii doi ani, Verde Cafe a făcut parte din viața familiei mele și o parte din istoria noastră comună s-a scris acolo.

La Verde Cafe am avut prima întâlnire cu Mafia Mămicilor, în 2010. Și a doua întâlnire tot acolo a fost.

La Verde Cafe au fost expuse primele lucrări “plastice” ale Irinei, după cursul de la Fundația Calea Victoriei.

La Verde Cafe am fost la botezul Degețicăi și m-am bătut cu pisoiul Obama pe ultima felie de tort de la Agapitos. I-am smuls-o de sub mustăți.  Deci, acolo am descoperit spumele dulci de la Agapitos.

La Verde Cafe a avut loc lansarea de carte a lui Mirel Bănică.

La Verde Cafe am serbat pe 11 august 2010 vestea că o vom avea pe Lia. Eu aflasem de dimineață. Laur știa de numai câteva ore.

Era o după-amiază toridă, în care am cumpărat căpșuni și vișine de la magazinul de peste drum și ne-am răcorit cu limonadă cu miere.

Căpșunile noastre au stat cuminți la frigiderul lui Verde Cafe.

Obama deja dispăruse.

Poza e făcută în grădină, sub smochin, ca să nu uităm cum eram când am aflat-o pe Lia.

 

La Verde Cafe i-am invitat pe Tata și pe Tracey la o bere la umbră. Pisicile cele mici se făcuseră de-acum mari și nu mai stăteau la jughineală.

La Verde Cafe am fost la ziua Măriucăi. Acolo, copiii au putut mereu să alerge liberi prin toate camerele, nu se supăra nimeni pe ei.

La Verde Cafe am fost la târgul organizat de Delia și am vândut jucării, cot la cot cu Max al Marei W.

Pentru Irina, Verde Cafe e grădina în care se putea juca în voie, grădina pe care nu i-o putem oferi acum. Irina tânjește după “o inkă, la Verde Cafe”.

Deci, Claudia, așteptăm adresa nouă.

 

Related Posts

Share This

1 Comment

  1. bp

    s-au pus si pentru noi niste caramizi acolo. intr-adevar, si pentru noi Verde a fost un loc de intilniri frumoase si tot felul de emotii pozitive si loc de istorie pentru ultimii ani. desi nu mergeam atit de des, mentalitatea atit de permisibila cu cei mici te facea sa te simti “ca acasa”, ceea ce-i mare lucru.

Privacy Policy