Vești bune de la Marie Curie

7 May 2013 by

“Draga Ada Demirgian,

Hristos a inviat!

Revenim, cu un mesaj scurt, dar plin de lucruri importante si frumoase, pe care ar fi pacat sa le tinem doar pentru noi:

• Sectia de Cardiologie de la Spitalul Marie Curie functioneaza! Si functioneaza cum trebuie: aproape 4.500 de mici pacienti au fost consultati de cei 3 medici ai sectiei, in ceva mai mult de un an. Proiectul nostru de reamenajare a ajuns in faza dotarilor: din banii stransi in pas cu Paul am cumparat – si-au sosit deja! – primele paturi noi, dar si alte echipamente medicale.

• Medicii opereaza deja si in sala de neurochirurgie construita si dotata de noi in campaniile trecute.

• Ne straduim sa ajutam copiii bolnavi de inima care au nevoie de operatii in strainatate, dar ale caror familii nu-si permit transportul si cazarea acolo. Ne propunem sa strangem pentru ei un fond anual de 20.000 de Euro, bani care ne-ar permite sa contribuim cu sume mici, dar esentiale, la cheltuielile minime strict necesare pentru 20-30 de copii cu parinti foarte saraci sau aflati in ingrijirea statului. Daca vrei si poti sa ne ajuti, te asteptam pe site.

• Sectia de Terapie intensiva nou-nascuti de la Marie Curie creste vazand cu ochii – mai e de lucru, dar stim ca ne tineti cu totii pumnii ca s-o vedem deschisa si ajutand primii pacienti in chiar vara care vine. Ca sa terminam la timp, contam, ca intotdeauna, pe ajutorul tau!

Mai e destul timp pentru formularele de 2%! Termenul-limita pentru depunerea lor este 25 mai: e un gest simplu, dar care – indiferent de cat de multi bani inseamna – poate contribui direct la salvarea vietii unui copil. Sau a mai multora…
Vrei sa ne ajuti si anul asta? Gasesti toate detaliile pe inimacopiilor.ro. Multumim din inima: fiecare leu pe care il primim conteaza, si nicio suma nu e prea mica!

Iti multumim pentru atentie si pentru incredere – si speram sa revenim cat de curand cu alte vesti bune.

Pastram legatura!

Alex Popa
Asociatia Inima Copiilor

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Felicitari pentru toata munca depusa!

Privacy Policy