Vești de la Secretara Moșului

20 Dec 2013 by

Anul acesta am scris doar trei scrisori pentru alți copii decât cei din familia mea. Era cât pe ce să nu scriu nici una. Dar pentru că aceste trei mame au fost așa de interesate să primească scrisoarea scrisă de mine, n-am putut refuza. Pentru ele și pentru copiii lor am făcut acest ultim gest. 

O să vă întrebați, poate, de ce? Pentru că ștampila creată de tatăl Irinei în 2007 umblă liberă pe internet, cu watermark-ul scos. E greșeala mea, am pus-o la dimensiune foarte mare, practic am oferit-o tuturor. Pentru că oameni necunoscuți vând texte prefabricate în care schimbă doar numele copilului și apoi, cu ștampila mea (eventual cu bucăți din textele scrise de mine în anii trecuți), fac un ban cinstit. Pentru că apropiații mei, oameni din anturajul nostru cum ar veni, de ani de zile le scriu ei înșiși copiilor lor și folosesc cu inocență aceleași ingrediente găsite pe net (adică ștampila, timbrul, șamd), spre marea mea nefericire, fără ca măcar să știe că sunt și eu cumva implicată în afacerea asta.

Am hotărât că nu mai pot, nu mai vreau să mă amărăsc în fiecare an. 

Îmi e foarte greu să spun: am să-i fac o bucurie copilului tău dar bucuria lui te costă 10 lei, sau 25 de lei, sau cât vrei tu să pui în pușculița noastră. Adevărul este că un cartus color costă de la 120 de lei în sus, bani pe care, cu generozitate,  Laur îi scoate din buzunar în fiecare an. 

Bucuria cea mai mare a acestui decembrie a fost să colorez cu Irina bradul de Crăciun despre care tot postez de câteva zile. Am stat și m-am gândit câtă muncă și câtă migală au intrat în bradul ăla și ce frumos e din partea celor de la Mr.Printables.com să îl ofere gratuit. Anul acesta nu am mai avut maraton de giveaway, dar  aș vrea să vă ajut să vă bucurați copiii. Încă mai e timp. Am pus la cale un Kit pentru Crăciun pe care îl vom urca azi pe site. Îl puteți descărca fără nici un fel de obligație financiară. Desigur, orice donație în pușculița site-ului este binevenită, dar nu este obligatorie. 

Kitul va veni și cu instrucțiuni de folosire. Stay tuned:)

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Of, si eu abia asteptam sa incepi campania cu scrisorile ca a crescut Eliza si i-ar fi placut si ei 🙁 Dar imi dau seama cat de frustrant poate fi sa te fure cineva pe fata 🙁

  • Ada

   Sorry Laura, dar o sa ai un DIY in cateva minute.

 2. Mi-am imaginat ca acesta este motivul pt care n-ai mai spus nimic despre subiect, iar eu n-am vrut sa te intristez si mai tare intrebandu-te 🙁
  Le pastram cu drag pe cele de anul trecut, singurele pe care le avem, (cu mentiunea ca din plicurile noastre nu s-a publicat si nici nu se va publica nimic vreodata) si-ti multumim! Oricat ar incerca, pe tine nu te intrece nimeni in talent si daruire.

  • Ada

   Ei ash, sunt pline cimitirele de persoane de neinlocuit!

Privacy Policy