Vi-l prezint pe domnul Tic

19 Jun 2014 by

ticDomnul Tic e un căţel despre care stăpâna lui a scris o carte. S-a născut de ziua mea şi asta nu e nici o coincidenţă.

Laura e o fată tânără şi frumoasă, care scrie bine şi după ce că are toate darurile de la Dumnezeu, îl mai are şi pe Andrei, care e fotograf.

Într-o zi acum doi ani, Laura şi-a cumpărat o rochie faină de la un second hand. S-a îmbrăcat cu ea, şi-a luat căţelul şi fotograful şi împreună au imortalizat o poveste.

Apoi şi-a mai cumpărat o rochie şi a luat-o de la capăt. Tot aşa, până la 60 de rochii. Aşa a apărut pagina Rochiile Laurei.

tic2Anul trecut l-a pierdut pe Tic. Şi când l-a găsit iar, s-a gândit să scrie o carte despre Tic. Oricum domnul Tic avea deja pagina lui de Facebook, era celebru printre prietenii Laurei. Dar cărţile costă mult, aşa că Laura s-a gândit să vândă din rochiile frumoase pe care de-acum nu le mai cumpăra, ci le primise cadou de la patronul magazinului second hand, încântat de proiectul ei fotografic.

Cartea e gata, se lansează mâine la Iaşi, găsiţi fragmente pe site-ul Laurei. E o carte frumoasă cu căţei, bunici şi rochii.

Pe care abia o aştept.

Şi-acum mă scuzaţi trebuie să le dau vestea asta şi celor ce mă ascultă la radio.

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy