Viaţa cu Jennifer şi Daisy

30 Jan 2010 by

Am aflat de la Păpădie că trăim sub imperiul furtunilor cu nume de femei. Până miercuri a fost Daisy, se pregăteşte să intre în scenă Jennifer. Proba nu e de costum de baie şi nici de rochie de seară ci de 7 cojoace puse unul peste altul.

Nu e deloc plăcut să trăieşti în împărăţia Crăiesei Zăpezii. Or fi ele florile de gheaţă frumoase şi spectaculoase, dar eu una m-am săturat să râcâi parbrizul lui Costică prin interior, la stop, şi să curgă pe mine pudra albă şi rece care se transformă rapid în apă nesuferită.

Iarna asta am pierdut în bătălia cu frigul şi deszăpezirea o pereche de cizme la care ţineam, singura mea pereche de mânuşi de piele care acum arata groaznic, termostatul lui Costică, două dintre mânerele de plastic de la portiere, care au crăpat din pricina gerului, dublura cheii de la maşină (e undeva în curtea editurii Aramis, sub un strat de zăpadă) şi mulţi bani pe benzină din pricina traficului infernal.

Am obosit. Mi-ar plăcea să îmi sune la uşă prietenii şi să zică hello, am venit la o palavră. Dai un vin?

Dar e prea frig, oamenii nu mai merg în vizite, e complicat cu transportul, maşinile îngheaţă, locuri de parcare nix…

Nu ne prieşte.

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

 1. da…subscriu
  m-am saturat de iarna si de tremurat, parca e primul an in care am suportat asa greu iarna asta, capricioasa si apriga/la noi au fost si temperaturi de minus 27 grade, plus zapada din belsug, gheata cat incape s.a….

  off topic : eu inca astept postarea aia cu “sfaturi” pentru slabit 🙁 fiindca unul din efectele neplacute ale frigului si amortelii este si lipsa de chef pt miscare, diete, etc etc

  multumesc
  un vin fiert as bea si eu….da antibioticele merg cu ceai 😀

  sanatate multa!

 2. off topic: n-am uitat, trebuie doar sa-mi fac curaj!

 3. ceska777

  Total off topic ( si ma intreb daca nu lezez putin din alura blogului tau) am si eu o curiozitate. O leapsa te asteapta aici http://dudu-micsicapos.blogspot.com/2010/01/leapsa.html

Privacy Policy