Vichy? Mais, Oui!

18 Feb 2012 by

Trebuie să vă spun! Mi se terminaseră cremele, crema care îmi făcea mie tenul ca-n tinerețe nu mai există pe piață, așa că am zis să-ncerc ceva nou. Și-am luat Vichy, Aqualia Antiox pentru ten uscat. Cam cu strângere de inimă, pentru că reclama vorbește de ceva ciudat, sursa dermului. Am râs mai demult pe tema dermei/dermului, dar probabil ca furculision merge în ambele direcții, nu doar din română în franceză, ci și vițăvercea.

E grozavă! Miroase superb, se simte foarte fain pe piele, are gust bun (nu, nu mănânc cremă, dar mi-am dat cu ea și pe buze și cu ocazia asta am constatat că e dulce-vanilată), face pielea foarte fină și nu e grasă. Merveilleuse!Dar să aveți grijă să nu vă intre în ochi. Senzația e foarte neplăcută. Una peste alta, e de 8 din 10 așa.  M-am gândit să vă spun și vouă. Je l’aime!

6 Comments

 1. Bine de stiut! Eu am o crema faina de la Yves Rocher, cu galbenele.

 2. Alina

  Daca iti place, e foarte bine. Singura problema este ca acea crema isi va pierde din proprietati in vreo 2-3 saptamani pentru ca este ambalata la borcanel si cum o deschizi cel putin odata pe zi si bagi degetul in ea, ingredientele sunt alterate de lumina si/sau bacterii. Eu nu folosesc decat creme ambalate la tub cu pompita sau cu capac infiletat.

 3. Alina

  Ideea este sa nu bagi degetul in ea, deci nu cred ca se pune 🙂 Acum daca tie iti plac efectele, nu stiu ce sa zic. Mie mi-a spus un dermatolog la care am ajuns acum cativa ani sa nu dau niciodata banii pe creme la borcanel pentru ca in ceva timp devin apa de ploaie. Iar tubul, daca sunt la tub, trebuie sa fie mat, sa nu intre lumina in el.

 4. Flori

  Vichy imi place si mie. Eu am petnru iarna Liftactiv, un pic mai grasuta.
  Faza cu degetele bagate in borcanel e pe bune, dar eu am un workaround :)) folosesc un betisor de plastic din care scot cat imi trebuie. la fel si din crema de ochi (in aia de ochi daca imi bag degetele raman fara ea). Si daca folosesti betisor, nu tre sa dai la o parte toata folia de aluminiu de deasupra. Imi ajunge maxim trei luni o crema, la o folosire regulata.
  La cremele cu pompita e alta problema, ramane muuuult continut prin colturi

Privacy Policy