Victor Socaciu demonstrează Legea lui Murphy

18 Jul 2012 by

Domnul Victor Socaciu este un cantautor renumit. O vreme a fost şi soţ de star de televiziune. Apoi a devenit parlamentar. Ieri s-a transformat în demonstraţia perfectă pentru Legea lui Murphy. Domnia sa, parlamentar, şi-a atins nivelul maxim de incompetenţă atunci când a declarat public că poporul român n-ar trebui să aibă ocazia să aleagă preşedintele ţării, ci doar o elită ar trebui să hotărască cine conduce statul.
Domnule Socaciu, îmi insultaţi inteligenţa şi demonstraţi că, în calitate de parlamentar, nu prea ştiţi cum devine treaba cu republicile. În ritmul în care curg lucrurile, ne-am putea trezi într-o republică parlamentară, unde dumneavoastră şi ceilalţi câteva sute, constituiţi într-o elită formată din oameni fini (ca Toni Greblă, Genică Boerică, Culiţă Tărâţă), faceţi legile, uitând că, teoretic, aveţi un mandat popular de îndeplinit.

Mie, în locul dumneavoastră mi-ar fi puţin ruşine că am scos aceste perle pe gură. Şi aş vrea să vă comunic, domnule Socaciu, că pe mine oameni ca dumneavoastră nu mă reprezintă şi-n umila mea opinie, dumneavoastră personal nu aveţi ce căuta în Parlament. Altfel, rămân la aceleaşi sentimente bune pe care le nutream pentru dumneavoastră şi pe vremea când cântaţi despre căruţa cu flori.

Azi, din păcate, sunteţi în poziţia hoţului care strigă “hoţii!”.

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

  1. stii, toni grebla chiar e un om fin….

    • Nu-l cunosc personal, Maria, de aceea nu te contrazic. La TV nu mi-a lasat aceasta impresie, ci dimpotriva.

  2. Elite, ca unele “flori” care doar pozeaza in oameni politici si au prezenta in Parlament ce tinde spre zero. Sa ma bazez pe decizia unor astfel de oameni politici?
    Probabil incearca sa ne sugereze ca aceste elite manipuleaza prostimea (noi), deci votul nu este oricum obiectiv.
    Corect, insa ar trebui sa le facem a naibii de grea aceasta misiune.

Privacy Policy