Vineri, 13, -31, 16 si alte cifre

13 Feb 2015 by

10974600_10153057988674869_2980466475114286444_oPrima oară când au anunțat la TV că se instituie Extreme Cold Warning (un soi de cod galben de vreme rea) se vorbea de -22 de grade. Am intrat în panică. Oare se închid școlile? Cum ajunge Irina la școală pe frigul ăsta? Ce ne facem?

Celelalte mame din Canada n-au avut spaime, și-au înfofolit copiii și i-au trimis la școală. După ce m-am sucit și m-am învârtit în jurul cozii, am hotărât că trebuie să ne călim. Așa că am îmbrăcat-o bine pe domnișoara și am trimis-o la școală. Eu și Lia n-am scos nici nasul, dar pe Irina am trimis-o să înoate cu rechinii zăpezii.

Azi, vineri 13 e zi însemnată. Ziua în care reîncepea Play school după o pauză de 2 luni. Ziua pentru care ieri s-a emis alt ECW, de data asta discutam de -31 de grade.

Știți cum e la – 31 de grade însorite?

Minunat!

Ți se lipesc nările instantaneu și dacă nu ești bine înfofolit, te ia Aghiuță.

Azi copiii au fost îmbrăcați în patru straturi, Lia, biata, își trăsese fularul pe ochi. Am luat-o în cârcă și așa am dus-o până la Play School. Irina m-a sunat bâzâind că și-a uitat hainele roz acasă. Azi copiii fuseseră invitați să vină îmbrăcați în roz sau roșu, ca pentru Valentine’s day.

“Dar mi le aduci tu, mami?”

“Nici nu mă gândesc, puiul mamii!”

Well… Nu-i nimic, și cardurile și le-a uitat acasă. Azi e ziua când copiii schimbă carduri între ei, cam cum schimbăm noi mărțișoarele. Draga de ea… Data viitoare o să fie mai atentă. Oare?

Azi e ziua lui Buni G.

Azi acum 16 ani am fost la un concert Azucar Moreno (eram tânără!!!) la care, absolut întâmplător, a fost și Laur.

Ieri a cumpărat un tort mic, e obiceiul nostru de Valentine’s Day. În lipsă de Agapitos ne mulțumim cu La Rocca.

Punând tortul în frigider, filozofam despre cum, dacă acum 16 ani ar fi fost să fie, azi am fi putut avea copii mari. Încă doi-trei ani și scăpam…

– Dar nu m-ai mai fi avut pe mine! a zis Irina.

– Ăsta e singurul motiv pentru care nu regret că acum 16 ani doar am trecut unul pe lângă altul.

Non, je ne regrette rien…

Și să știți că atât timp cât soarele luminează totul, -31 de grade nu mă mai sperie.

 

Related Posts

Share This

5 Comments

 1. Lizi

  Si sa mai spuna cineva ca cine este facut sa construiasca ceva frumos impreuna nu rezista si se regaseste peste timp!!!!Multi ani buni, alaturi si impreuna!
  Cu drag,
  Lizi

 2. -31 de grade??…. Si eu ma plangeam de alea 2 grade de la noi :))

 3. ralu

  Multi ani insoriti va doresc.

Trackbacks/Pingbacks

 1. -26? Canada, eh? | In joaca - […] că de data asta, spre deosebire de anul trecut, eram pregătită. Dimineață am aliniat pantalonii de schi, măștile de…
Privacy Policy