VIP week-end

20 Nov 2010 by

Am ajuns ieri la Gaudeamus, să inspectez terenul. Îmi place să ştiu dinainte unde urmează să mă desfăşor. Veştile nu sunt grozave. Dacă intenţionaţi să veniţi cu maşina, gândiţi-vă de două ori. Eu n-am reuşit să-mi dau seama pe unde se intră în parcarea din laterala Romexpo. Drumul de la intrarea în curtea Romexpo şi până la pavilion mi s-a părut înfiorător. Foarte lung. Plus că pe stânga sunt o mulţime de căsuţe şi tarabe la care se vând chestii grozave. Cum ar fi turtă dulce, nuga,  ciocolată de casă, pastramă de oaie, brânză de burduf în coajă de brad,  kurtos colacs şi o largă gamă de chestii vopsite. Dacă vreţi să scutiţi o cheltuială cu cei mici, luaţi-o pe aleea din dreapta pe lângă halele în construcţie. Acolo nu-s tarabe.

Cărţi sunt multe şi la preţuri bune. Standul Aramis e ca şi anul trecut, la nivelul cel mai jos al pavilionului central. Acolo la 11 are loc lansarea cărţilor cu TT, scrise de Aniela. Am să fiu şi eu pe acolo, am câte ceva de spus despre cum a ajuns TT în România. Apoi de la 12, Mirela Retegan lansează o carte cu cd denumită “Mami, Tati, joacă-te cu mine” – o culegere de jocuri de jucat în trafic, la cumpărături şi acasă.

Duminică la 11 vă aşteptăm să lansăm Curcubeul la apă. Nu ştiu în ce măsură voi mai fi în stare să scriu ceva înainte de lansarea de mâine, aşa că vă spun doar atât: vă aşteptăm cu drag.

Related Posts

Share This

Privacy Policy