Vlahia Inner Camp – Marţea avem în meniu Mărturisiri

11 Jul 2012 by

N-am informaţii, nu ştiu ce a mărturisit, dar recunosc privirea asta.

De obicei când o are îi e dor de Mitz.

Dr. G. ar spune că “mi-e dor de Mitz” încă înseamnă “mi-e dor de tata”.

Mie mi s-a făcut puţin rău când am văzut poza asta, pentru că ieri Cici mi-a confirmat a treia oară că Irina e cu 10 ani mai bătrână decât ar trebui să fie.

Da, ea, cu toate zânele şi îngerii şi pisicile ei, e o babă clevetitoare, care vorbeşte de la egal la egal cu adolescenţii, are păreri şi nici o sfială să le exprime, contestă, contrazice, se-nfurie, dar a învăţat un dans în câteva ore, după o răpăială de lacrimi de frustrare şi a sfârşit în a face bine.

 

Pe urmă am văzut poza asta în care Irina are 17 ani şi mai bine:

 

Cum o fi să ai şapte ani, să fii departe de casă, de mama, de Pisa, de Kitty şi să stai aşa ca un om mare şi să povesteşti de-ale vieţii şi la sfârşit să fii aplaudat şi să te ridici de pe scândura mărturisirilor scăldată în energia atâtor oameni, care probabil te-au privit cu gura căscată?

Nu. Nu vreau să ştiu.

6 Comments

 1. ajnanina

  e emotionant, dar nu inspaimantator. si oricum, impactul e mai mare cand te gandesti la asta decat atunci cand le traiesti.
  Irina se descurca perfect la mai multe niveluri de varsta, si asta e minunat.
  cand iti va povesti, la intoarcere, totul va reintra in povestile voastre de viata 🙂

 2. Uneori copiii nostri ne surprind cu maturitatea si pertinenta parerilor lor chiar si pe noi, parintii lor. Pe cei din jur ii lasa pur si simplu cu gura cascata. Si mie mi s-a intamplat ca baietelul meu de trei ani si un pic sa capteze atentia unor adolescenti nu prin nazbatii ci prin discutiile si ideile pe care le sustinea. Cu ata mai mult o fetita ce tocmai a terminat clasa I o poate face :). Felicitari pentru curajul ce l-ai avut de a o lasa sa plece in tabara.

 3. Nora Cosmin

  “..departe de casa, de mama…” suna putin dramatic, poate pur si simplu ii placea sa fie in centrul atentiei 🙂
  Poate povestea despre zane si copiii ascultau cu atentie pentru ca povestile cu zane sunt frumoase, nu?
  Hai, fii linistita, cand ti se intoarce acasa :-)?

 4. Squiko

  Eu o vad deja mare autoare citind prin librarii la lansari de carti minunate… 🙂 Sa iti traiasca fata, este un copil foarte special!

 5. orianna

  Ada, ai copii minunati.

Privacy Policy