Vrei să ne-ntâlnim vineri seara?

1 Feb 2011 by

Prietenii de la Medieval Praxis ne anunţă debutul celei de-a doua ediţii a Stagiunii de Muzică Veche.

Acesta va avea loc în seara zilei de vineri, 4 februarie 2011, de la ora 19, în Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Naţional cu un concert susţinut de clavecinistul Erich Türk.  Concertul este o invitaţie în fascinanta lume a instrumentelor cu claviatura din perioada barocului. Clavecinistul Erich Türk ne propune o calatorie în Europa sec. XVI – XVIII, acompaniată de creaţiile lui Frescobaldi, Sweelinck, d’Anglebert, Couperin, Bach, Haydn. Un adevărat concert – lecţie pe parcursul căruia veţi descoperi secretele ce se ascund între delicatele corzi ale virginalului, spinetei şi clavecinului. Toate cele trei instrumente vor ocupa podiumul de concert pentru a desăvarşi o elegantă seară de muzică veche.

Concertul este posibil datorită susţinerii CLAR Group.

Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Prima noastră întâlnire cu Stagiunea de Muzică Veche a avut loc în 2010, când am asistat la un concert frumos ca o rugă… Dacă vă puteţi rupe din timp, nu rataţi concertul lui Erich Türk. Desigur, va trebui să găsiţi un baby-sitter, dar meritaţi din când în când şi o astfel de ieşire. Noi vom fi acolo. Avem şi o invitaţie de două locuri, pentru cei mai dornici dintre voi. Deci, cine vine cu noi la concert? Trebuie doar să spuneţi: “eu, eu!”.

Related Posts

Share This

3 Comments

  1. eu, eu , EU 🙂 daca se poate 🙂 as veni cu mama

  2. Multumesc mult 🙂 a fost superb!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Prilej de bucurie « makeup byRouxy - [...] Va las sa descoperiti pe voi despre ce este vorba dati un click aici: https://www.injoaca.ro/in-joaca/vrei-sa-ne-ntalnim-vineri-seara/ [...]
Privacy Policy