Wishlist

21 Oct 2008 by

Din copilăria mea îmi lipsesc:
Nişte cărţi:
1. Căluţul cocoşat de P. Erşov, ediţia din 1979
2. Doctorul Au-mă-doare (editiile din anii ’80)
3. Aventurile lui Habarnam
4. Poveşti cu zâne de Contesa de Segur

Un caleidoscop
Un pui galben auriu de pluş pe care mi l-a cumpărat tata când aveam trei ani.

Casa în care au rămas nu mai este a mea. Nu mai pot intra acolo, nu mai am cheie şi curtea e plină de câini care nu mă cunosc.
Dacă aveţi cumva sau vedeţi pe undeva vreuna din cartile mentionate (în format clasic, ca pdf le am deja şi le dau oricui le vrea) sau ştiti de unde pot să cumpăr un caleidoscop, vă rog să mă anunţaţi. Le caut pentru Irina.
Mulţumesc.

LE: Gasit povesti cu zane si caleidoscop:)

Related Posts

Tags

Share This

16 Comments

 1. Bisericanu

  Buna.Daca vrei,eu am doua caleidoscoape. Ne putem intalni sa iti dau unul, pentru ca oricum am doua.
  Da-mi un mail daca vrei, pe eterea_xorax@yahoo.com

 2. Ada Demirgian

  🙂 Multumesc! Cat costa?

 3. irina

  Buna. Daca vrei eu am cartea “Aventurile lui Habarnam” si ti-o pot da dar doar ca sa iti faci o copie dupa ea, nu de alta dar sper sa am si eu cat mai curand o mica Irina careia sa-i citesc.
  Adresa mea de mail este irina_radu_2004@yahoo.com

 4. ajnanina

  eu am POVESTI CU ZANE, ti-o dau cu drag, da-mi varianta pdf.
  a fost una din primele carti pe care am citit-o, pe atunci m-a impresionat si m-as bucura sa o mai citeasca un copil.

  ajnanina@yahoo.com

 5. Ada Demirgian

  @ajnanina! multumesc din suflet:)Iti trimit pe mail de-acasa ca acum sunt la birou.
  @Irina mare multumesc frumos, dar daca e de copiat am deja un pdf pe care il pot printa. Pastreaz-o! Varianta re-editata la humanitas nu e la fel de frumoasa.

 6. andru

  Toate cartile mele din copilarie au ajuns pe la cunostinte cu copii mai mici intr-o vreme cand eu eram “mare”, citeam carti serioase si nu mai aveam chef sa ocup rafturi cu volumase ilustrate. Asa incat de cativa ani incerc sa recuperez acele volumase ilustrate de prin anticariate… Pe Habarnam l-am cumparat dintr-un anticariat minunat din Cluj, Alfia se numeste, in editia aceea din anii ’80, iar pe Arpagic l-am scos de mustati dintr-un teanc de carti de la Universitate, din Bucuresti. Cautarea continua…

 7. Ada Demirgian

  Da, si eu m-am gandit sa ma duc la Universitate. Chiar ieri inainte sa scriu postul asta mi-am propus sa ajung. Dar stiu si eu cand ajung?

 8. ioana

  aventurile lui habarnam s-au reeditat la humanitas junior acu 3 ani, cu aceleasi ilustratii geniale

  eu am mai recuperat din cartiel copilariei mele tot mergand prin anticariate, dintre care cel mai prolific la acest capitol a fost cel de pe str doamnei (dar am senzatia ca s-a desfiintat sau e mutat, trebuie verificat)

  poti sa treci in contul tau si o carte de-a mea pe care n-am gasit-o si despre care nimeni din prietenii mei de generatie nu stie nimic?
  e o carte tot ruseasca, nu mai tin minte autorul dar stiu ca ii zicea “noi si puii animalelor”

  ca poate din cititorii tai “e unii mai destepti si mai cititi decat ai mei”

 9. Ada Demirgian

  Ioana, am vazut re-editarea. Nu se compara cu ce am avut eu: coperta tare, cartonata, formatul era mai mare decat ce am vazut la humanitas… nu e AIA. Trec pe lista si cartea ta. Cred ca o sa fac un patratel in dreapta.

 10. Andreea Badran

  Am vazut chiar astazi caleidoscoape, la un magazin de pe langa piata Gemeni (fosta Galati), unde au numai si numai jucarii din lemn. Chiar m-am gandit la tine cand le-am zarit!

 11. Ada Demirgian

  Andreea:) caleidoscop de lemn? cum se cheama magazinul?

 12. oana.psi

  Buna! Ma bag si eu in seama. Am stat ascunsa pana acum si am citit din timp in timp cele 1001 nopti ale printesei nazdravane. Mai in joaca :), mai in serios o sa mi fac timp sa citesc si ce ai mai scris pe aici. Marturisesc: tot n-am aflat, desi sunt “mare”, unde se duce timpul cand se duce.
  Revin. M-am bagat in seama pentru ca as vrea si eu carticelele copilariei pe care eu le-am citit de la biblioteca satului bunicilor mei… deci clar nu le am.
  Adresa mea de e-mail este: oana.boncu@gmail.com
  Multumesc frumos!

 13. Ada Demirgian

  @oana you’ve got mail

 14. doina

  sal,io am avut un caleidoscop special,mi-l facuse bunicul.a fost intr-adevar deosebit.cristian are unul de la…supermarket, din plastic, nashpa, nu se compara, asha ca nu-l intereseaza, dar, daca vrei, pot sa-ti iau si tie si vad eu cum ti-l trimit..:)

 15. Ada Demirgian

  Soro, l-am rezolvat loco! TX anyway.

 16. Andreea Badran

  Nu stiu cum se cheama magazinul, dar acolo au numai jucarii din lemn. Este, cum te duci pe linia de tramvai, pe Vasile Lascar, inspre Batistei, dupa ce treci de piata Gemeni, de Cantacuzino, prima stradutza la dreapta. E un magazin mic, pe colt, pe partea dreapta.

Privacy Policy