Wizz air, tura 1

25 May 2010 by

Prima noastra experienta cu wizz air a fost placuta. Avionul a ajuns la timp, check-in-ul online a mers, avand copilul de mana am fost invitate in autobuzul care a mers primul la scara avionului si am putut alege ce locuri voiam. Nimic de reprosat, am ajuns la timp, poate singurul soc a fost pretul unei sticle de apa plata 2,5 euro sau 12 ron. Altfel, curat, la timp, oamenii draguti cu familiile. cu aceasta ocazie am aflat ca Irina are rau de inaltime si din cand in cand o apuca ametelea, de la avion, desigur. Evident, sunt doar inchipuiri exprimate in taxiul spre aeroport. a fost foarte agitata, daca mizati pe faptul ca la un zbor de noapte copilul va dormi, mai ganditi-va. N-a inchis un ochi. Noroc cu Cenusareasa, care a tinut-o pe loc in ultima ora de zbor. In masina, spre Wales, a dormit dusa si aici s-a trezit mai tarziu decat de obicei. Pe la zece ora Romaniei. E drept ca in pat a ajuns abia pe la 6 ora Romaniei.

Acum Iri se joaca in gradina bunicilor sub razele unui soare mai mult decat generos, intre fantani arteziene si o multime de zane de piatra. Suntem bine. Camera in care dormim e asa cum o stiam, Irina nu si-o aminteste, dar jucariile puse in pod si le-a insusit imediat. Si cu Dino se impaca bine, ceea ce ma bucura. Privind firele albe din jurul botului acestui cut dragut, mi-am dat seama ca si eu trec prin acelasi proces. Dino are 8 ani. Il cunosc de cand era pui. Acum el se indreapta spre varsta a doua, iar eu de anul asta am inceput sa ma vopsesc. Trec anii.

E vreme frumoasa in Tara Ploilor. Mai rar asa temperaturi ridicate in mai si asa zile senine. Maine Irina merge sa se plimbe cu poneii. Pe curand!

Related Posts

Tags

Share This

9 Comments

 1. mama lui andrei

  nu mizam nicio data pe dormit in avion… distractia e prea mare, multa lume noua de vorbit si cunoscut… la cursele de linie mancarea primita e cea mai minunata mancare, chiar daca e un sandwich:)
  distractie maxima… va mai asteptam cu povesti, de pe la voi!

 2. ceska777

  Ce mult ma bucur pentru voi ca a fost un zbor frumos si ati ajuns cu bine. Nu am inteles insa cine sau mai zis ce e Dino? Sedete placuta si cu mult soare…….

 3. Ma bucur ca ati ajuns bine si Wizz nu v-a dezamagit. De cand mergem cu ei, am ajuns sa tin la ei. Intr-adevar, totul este foarte scump in avion la ei, mai ieftin cumperi din aeroport, dar si mai ieftin din masinile de la metrou sau de la chioscul din coltul strazii. 🙂

 4. Distractie placuta si asteptam povesti!

 5. so, primul tau filing neplacut in legatura cu wizzair ul nu s a adeverit.
  ti am zis ca tu esti tot timpul ocupata sa colorezi lucrurile in nuante mai inchise.

Privacy Policy