Ziarul Copiilor caută colaboratori

20 Apr 2010 by

Suntem din nou în punctul în care recrutăm scriitori la ziar. Şi nu la orice ziar, ci la Ziarul Copiilor. Dacă îl cunoaşteţi şi vreţi să deveniţi parte din echipă, acum e momentul să săriţi în barcă.

Avem nevoie de oameni care sunt interesaţi de copii şi de creşterea lor, capabili să scrie corect româneşte – şi, dacă nu cerem prea mult, cu diacritice – dispuşi să îşi ilustreze articolele cu fotografii din colecţia personală. Ritmul de lucru este de un articol pe săptămână, cu minim două articole predate în avans. Ne interesează: cronici de carte şi spectacole pentru copii, păreri despre filme ce rulează la cinematografele din oraş, radiografii ale locurilor de joacă şi ale parcurilor în care vă petreceţi vremea, orice părere avizată despre produse destinate copiilor.

Ce oferim: pentru început, multă vizibilitate, glorie şi un pic de apartenenţă.  Dacă vă doriţi să gustaţi din efervescenţa echipei ZC, vă rog să-mi scrieţi pe adresa ada at injoaca.ro până la 1 mai .

Related Posts

Share This

16 Comments

 1. eu ma bag. tu mai iei? 🙂

 2. Eu, cum am promis acum mult timp, “radiografiez” acum locurile de joaca de la noi. Urmeaza sa incep sa incropesc articolele pe blog. Iti las link. Daca iti place ceva, poti prelua

 3. ceska777

  Eu ma tem ca e vorba doar de colaboratori interni nu si de corespondenti externi?

 4. Buna, Ada!
  Te citesc zilnic si imi place mult ce citesc!
  Am o veste pentru cititorii tai: plec din tara si sunt nevoita sa-mi vand cartile din biblioteca. Toate sunt noi, bune si ieftine.
  Cineva interesat?

  • Andra, iti uram drum bun. Eu personal as avea nevoie de niste pereti:) Ca sa am unde pune cartile.

 5. Am pus si pe blog. Ce a mai ramas din carti.
  Multumesc, Ada. Sa-ti dea Domnu pereti primitori 🙂

 6. M-as baga si eu. Ce zici, ma vrei?

 7. Oare corespund pretentiilor? http://stropidesuflet.wordpress.com ?
  Mi-ar placea.

  • Aurora, putem incerca. Trimite-mi te rog un articol care crezi ca se potriveste la Ziarul Copiilor si discutam.

 8. Eu as vrea sa scriu la voi. Dar cand ajung in Africa, peste ceva timp. Acolo vor fi multi copii de care ne vom ocupa ca voluntari.
  Am terminat Jurnalismul, deci cred ca pot incropi ceva inteligibil.
  Ne mai auzim, oricum 🙂

 9. O, da, Andra, vrem povesti din Africa.

Privacy Policy