Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă

12 Feb 2013 by

Azi e mai bine decât ieri.

Pentru că ieri Irina mi-a spus că dacă are de ales între atelierul de lectură de la Humanitas sau evaluarea la română sau spectacolul cu Mickey de la Sala Palatului, ea ar vrea să vină la lectură. Pentru că ieri la atelier, una din fetiţele mari mi-a adus două poveşti scrise de ea însăşi. “Peticel” şi “Pisicii”. Le-a scris în pauză, că se plictisea. Pentru că e abia marţi şi deja 3 din locurile de la Atelierul de sâmbăta asta sunt ocupate.

Pentru că ieri când am ajuns acasă am stat cu Lia în braţe vreo 40 de minute, atât a avut ea nevoie. Se aşează pe genunchii mei, se lipeşte cu spatele de inima mea şi stă, pur şi simplu, ca Wall-E la soare, să se încarce. Şi am stat. Şi a fost bine.

Pentru că ieri am mâncat cu toţii şi apoi Lia a cerut singură să se ducă în patul ei.  E caldă şi bună şi râde ca un clopoţel.

Pentru că azi la 6 Irina s-a strecurat lângă mine sub pătură şi am dormit ca valizele în gară până la 7 fără 10. Şi tot am ajuns la timp la şcoală. Şi i-am făcut şi sandwhich-ul şi şi-a luat şi pantofiorii noi de interior. Şi pentru că înainte de a intra în birou, am reuşit să fac o chestie pe care nici nu mă gândeam că o voi face. Dar despre asta în alt episod dedicat. Pentru că am ajuns la timp la birou şi am găsit şi loc de parcare.

Pentru că în lift cânta George Michael, Freedom. Pentru că miroase a cafea.

Ziua mea de marţi poate să înceapă. Here we go!

Vorba cântecului, you got to give for what you take.

Zi bună tuturor!

Related Posts

Tags

Share This

10 Comments

 1. Anca D

  Pai data viitoare cand o sa fie luni sa te gandesti ca, fara indoiala, vine si marti…
  Ca sa nu mai vorbim de joi, vineri…

  • Ei, mai scap si eu pe alaturi din cand in cand.

   • Anca D

    Cica “Take everything from life, but pay” , m-am prins si eu ca nu-ti alegi singura moneda cu care platesti, dar ca, de obicei, pretul e simbolic fata de ce capeti.

 2. Si mai am eu un motiv mititel pentru care e buna. Pe o strada din Orientul Mijlociu am gasit ieri un magazin, deasupra caruia e o placa frumoasa de bronz.Si pe ea scrie Haute Couture, Demirjian.

 3. Sigur. Miine ma duc inapoi la magazin, de data asta si cu aparatul.

  • Foarte tare. Bunicul meu imi spunea ca de fapt grafia corecta a numelui meu de familie era Demirdjian, dar a fost transformat in Demirgian de comunisti. Pe la 70 de ani si-a schimbat toate actele in Demirdjian… Eu nu am avut nervi.

 4. Gabriela

  La mine a inceput cu cazut pe scari si o migrena de care nu mai scap. Sper in miercuri!

  O zi si mai buna sa ai!

 5. Done!
  Trimis 3 poze, sa-mi spui te rog daca le-ai primit in bune conditii. M-as bucura sa povestesti intr-o zi cu noi despre Demirjienii trecutului….

 6. Domnisoarele tale sunt incredibile! Iar domnul cred ca este atat de minunat, incat nici nu mai incape in cuvinte 🙂
  Sa-ti fie bine, Doamna frumoasa!

Privacy Policy