Ziua internaţională a pisicilor

8 Aug 2012 by

Domnule Mitz,

În cinstea dumitale şi a tuturor suratelor întru regalitate, închina-vom astăzi un pahar cu lapte şi ne vom juca şi cu vreo două măsline pe care le vom ascunde cu dexteritate sub frigider. Apoi vom sta şi ne vom uita luuung de tot la el.  

Vom asculta (pentru a câta oară!) cd-ul cu cântece despre pisici, Irina va lăcrima şi mă va întreba iar dacă ţie îţi plăcea salata şi dacă nu-ţi plăcea, de ce a scăpat-o pe jos, că nu-i frumos să ceri de mâncare dacă nu ţi-e cu adevărat foame. Nici măcar când eşti mort. Va trebui iar s-o asigur că acolo, în Raiul Pisicilor, tu eşti bine, alergi printre ierburi şi flori şi prinzi fluturi, că din loc în loc sunt castronele cu apă şi lapte şi farfurioare cu bobiţe, mai ales dintr-alea din punga cu poza ta, pe care nu mai putem acum s-o privim fără să ne stea inima pe loc puţin, puţin, preţ de o frântură de bătaie.

Să ştii că Irina nu te-a uitat şi că-s convinsă că şi Liei i-ar fi plăcut tare mult de dumneata.

Să mai ştii că eu altă pisică nu pot iubi, deşi mi-e dor câteodată să fiu tolerată de o fiinţă aşa minunată.

 

 

 

Related Posts

Share This

4 Comments

 1. Nina

  Stiu cum e sa iubesti o pisica..in cazul meu mai multe 🙂
  Va veni si ziua cand domnul Mitz va va trimite un prieten..

  • Nu, sa nu trimita, inima mea se poate rupe de cateva ori dar daca o cos prea des, nu mai bate la fel. Si nu ma face sa plang ca azi am rimel.

  • Anina

   Ma suparati! Mi s-a facut dor de stat cu nasul in blanita motanului meu de acasa si sunt tare departe de el…..

 2. Lili

  Îngerașul tau alb, d-nul Mitz, sper să fie fericit acolo în norii pufoși și sper ca s-a întâlnit cu îngerașul meu negru Moty și mai sper că petrec pe cinste de ziua lor.
  Deși și inima mea a fost ruptă timp de un an și ceva…..n-am rezistat și mi-am luat un zburlit cu gândul că o să-mi mai reducă din dorul după îngerașul meu. El are acum un loc special în inima mea și niciun pisic nu-l va înlocui.
  Poate cândva va veni timpul să fii tolerată de o fiinţă aşa minunată!!!!

  http://fluffy-norocel.blogspot.ro/2012_08_01_archive.html

Privacy Policy