Ah, 6 ore de somn legate

9 Nov 2011 by

M-am trezit la opt și jumătate. Copilul râcâia discret cu unghiuța marginea de plastic a pătuțului. Discret, zic, fără să urle, fără să reclame, fără să pretindă. În casă era liniște. Nic i urmă de soț sau de copil mai mare. Or fi mâncat? S-or fi îmbrăcat cum trebuie? I-o fi făcut Laur sandwhich Irinei? Ah! Cafea în ibric! O fi de ieri? O fi făcut-o Laur azi dimineață? Cui îi pasă!

Dați-i oricărei mame nedormite de mult timp  șase ore de somn legate, și lumea va fi un loc mai bun. Pentru toți. Bună dimineața. Ați văzut ce zi frumoasă e afară?

Related Posts

Tags

Share This

12 Comments

 1. Bună dimineaţa 🙂

 2. Cristiana

  Amin! 🙂
  Nu e si cazul meu, care am adunat cu chiu cu vai 5 ore, dar iti da o raza de speranta cand vezi mame care au avut parte de asa un lux.

 3. danna

  hey! si bebelina mea a dormit f bine azi-noapte, am alaptat-o doar de 2 ori! si s-a trezit tot la 8.30…minune…

 4. Bravo tie! Ai ajuns sa dormi ca in vremurile bune, ca sper ca nu ai pretentia sa dormi mai mult de sase ore legate in urmatorii ani!

  • Ioana, dar ce ai cu mine? E ilegal sa aspiri la 8 ore de somn? A? zic 8, nu mai am pretentia sa ma trezesc intr-o sambata la … zece sa spunem.

 5. Adevarul e ca eu m-am trezit sambata trecuta exact la 10h. Dar pentru asta am asteptat multi ani…

 6. iti doresc sa ti se repetde cat mai des, si cel putin 6 ore legate de somn pe noapte, si zilele frumoase si tot ce mai vrei tu.
  eu n-as putea sa dorm 6 ore legat, nici daca as avea ocazia, pur si simplu m-am obisnuit sa nu. desi, orice invat, are dezvatul lui, mai stii ce surprize imi rezerva viitorul?

Privacy Policy