Primul dinte de lapte…

15 Sep 2009 by

… i-a căzut azi, la 16.50, la şase zile de când a început să se clatine. Mi se pare mult prea devreme, dar n-am ce face…

Related Posts

Share This

13 Comments

 1. mamica_de_Sebastian

  Waw chiar ca devreme,lasa ca iese celalalt

 2. S-a grabit zana maseluta. Dar nu-i bai , urmatorii pot sa mai astepte.Pupam piticuta.

 3. Lui Luca i-a cazut primul dinte la 5 ani jumate. Acum, la aproape 6 ani, are deja 4 dinti definitivi…. E drept ca lui i-ai iesit dintii extrem de devreme, incepand cu 3 luni si 3 saptamani.
  Ce aduce zana maseluta?

 4. Silviei i-a cazut primul dinte pe la 4 ani jumate…a fost prima din copilasii de aug-sept de pe DC, desi sunt copii cu o luna jumate mai mari decat ea. Acum la 6 ani are 2 dinti crescuti si 2 care tooooot cresc de vreo 2 luni. Unul iese deja, altul inca nu. Vezi ca cresc acum si maselutele definitive cele de dupa maselutele de lapte…eu le-am observat la Silvia ca se plangea ca o doare gingia. Si hop! Era iesit un coltisor de masea…Ei, eu nu am stiut, desi o am si pe Diana care e mai mare, probabil ea nu s-a plans ;). Mama inconstienta! 🙂
  Si la noi a fost devreme, Dianei i-a cazut primul dintisor dupa 7 ani…

  Pupici, ce i-a adus Zana Maselutza?

 5. alina downunder

  Devreme nu e rau. 🙂 Probabil ca si primii dinti i-au iesit devreme (de unde deduc ca peste vreo 10-12 luni trebuie sa ma astept si eu la asa eveniment?).
  Zana maseluta sa aduca ceva in locul dintelui lipsa, un cadous de pastrat ca amintire :).

 6. La noi zana maseluta adice un ban, de regula 10 lei :)) Si isi ia copilu ce vrea cu banii aia.

 7. Alina, eu sper sa nu incepeti si voi la fel de devreme, pe mine m-au trecut toate racorile.
  Ileana, scump, doamna, scump! 🙂
  Zana maseluta i-a adus un broscutz care se transforma in printz. F frumos. Bani, de la urmatorul.

 8. Ale

  Ce frumos, ce supriza, ce bucurie, ce tristete.

 9. Eh, lasa, ca nu are copilul un milion de dinti :)) Platim mai scump, ca-s putini. Las’ ca si broscoiul ala i-a placut, sunt sigura.

 10. O, daaaa… Circul Klutzky a fost la noi in bucatarie azi dimineata.

 11. Sa nu va plictisiti :))

 12. Frumos de tot! Broscutza aceea e cumva o jucarie asa moale care se pune in apa si dupa cateva zile se face print? 😉 Silvia a primit asa ceva anul trecut si i-a placut.
  La noi zana aduce bani, cate 10 coroane(1 euro) de dintisor ;). Dianei ii lasa cate 1 leu…haha, ce s-au schimbat vremurile!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Irina la dentist | In joaca - […] Nu știu dacă știți, copiii au foarte mulți dinți de lapte. Și ai Irinei au început să cadă înainte…
Privacy Policy