Reducere la “Cartea copiilor” pentru cititorii fideli

8 Nov 2009 by

cartea_copiilor_logoCartea Copiilor este o editură condusă de doi dintre cei mai vechi cititori ai acestui blog. Ne-am împrietenit în urmă cu vreo trei ani, ne-am şi văzut o dată în parcul Moghioroş. Au cărţi frumoase, rezistente, colorate, interesante. De curând au inventat un sistem de reduceri pentru cei ce sunt recomandaţi de prieteni. Aşadar, dacă mergeţi şi comandaţi cărţi, introduceţi codul adm0309 şi veţi primi o reducere de 30%. Întâi vă alegeţi cărţile prin formularul de comandă. Apoi apăsaţi pe butonul de validare a codului. Site-ul aplică automat reducerea.

Câteva detalii importante

 • Reducerea este valabilă doar pentru cărţi, nu şi pentru jucării;
 • Nu se cumulează cu alte reduceri existente pe site (exemplu: cărţile care acum au 20% reducere pe site vor fi cumparate cu 30% mai ieftin, nu cu 20+30=50%);
 • Contact: editura@carteacopiilor.ro ;
 • Pentru orice probeme legate de comenzi, sau pentru a comanda cărţi telefonic,, vă rugăm să sunaţi la 0721 149670 (intre orele 9-20)

Happy Shopping!

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Am comandat, multumesc!

 2. Asan NIcoleta

  Buna ziua! Aceasta reducere mai este valabila oare? Am incercat sa introduc codul pe site, dar nu merge ( imi spune ca nu este valabil).
  Multumesc anticipat pentru raspuns!

  • Ada

   din pacate nu, a fost valabila ani de zile, a expirat intre timp.

Privacy Policy