Telegrame: Poveştile sunt gata

18 Nov 2009 by

Ieri seară Alina m-a anunţat preţul de vânzare al cărţii. “Poveştile Domnişoarei Firicel” vor costa 16 RON, sumă care mi se pare atractivă, fiind vorba de o carte cu CD. La lansare vom avea streaming live pe internet, special pentru cei ce nu pot fi acolo în carne şi oase.

Până la lansare, nu uitaţi că don Pandele pune fragmente din toate poveştile. Acestea se schimbă cam la trei zile şi pot fi ascultate dacă apăsaţi pe imaginea cu CD-ul din dreapta.

Am postat şi capitolul doi din Poveştile de lângă Turnul cu ceas, pentru cei ce se întrebau ce mai fac Laurică şi Angelica.

Curând mai avem două poveşti în curs de finalizare: “Trompi urâţica” şi “De ce să nu furi o stea de aur”.

Hai la Poveşti!

Related Posts

Tags

Share This

17 Comments

 1. Olivia

  Ada, si daca vrem sa le comandam, cum facem? Eu stau in Timisoara, dar as vrea 2 bucati. Imi place tare mult cum scrii si am 2 finuti pe care vreau sa ii cadorisesc …
  Multumesc,
  Olivia

  • Cartea va putea fi comandata pe site-ul editurii. Cand linkul va fi activ il voi posta aici.

 2. Ada, si eu vreau cartea. Si suntem din Buzau. La lansare nu ajungem, nu avem cum, din pacate. Dar vreau cartea. Pentru noi macar, daca nu s-o putea in mai multe exemplare, sa o facem si cadou… Se poate comanda cumva?

 3. Mamaaaa, ce pret fain!!!
  O sa am ce da cadouri la toti copiii de Craciun!

  • da, va trebui sa-ti faci rezervare. O sa avem un butonas de rezervare, apesi pe el si scrii cate exemplare vrei, ca sigur sa le mai gasesti. Le ridici la lansare:)

 4. E foarte bun pretul si abia astept lansarea! Iupiiiii!

 5. Si eu la fel. Aceeasi problema ca si Ileana.
  Mi-o doresc foarte mult, dar nu putem ajunge in Bucuresti asa cum ne-am dori. As vrea sa o comand.

 6. ceska777

  Ohoooooooooooo, vad ca matusa nasica ne-a luat-o inainte, Ada. Pai atunci ii lasam ei onoarea sa le faca finutilor cunostiinta cu D-soara Firicel. Stiu sigur ca unul din ei o sa stea lipit de boxe ascultandu-ti vocea….. ii place cum suna limba romana chiar daca momentan e doar cu “vantu si frunzele si moristi si placinti” in repertoriu. Abia astept Craciunul! Asta e a doua veste buna pe ziua de azi legata de sarbatorile de anu asta! URA!

 7. Felicitari pentru carte!

  Succes,

 8. Olivia

  Multumesc Ada 🙂 te citesc de ceva vreme din umbra si pot sa spun decit ca mi se pare un blog foarte ancorat in realitate, in realitatea de parinte, femeie si mama dincolo de povesti… iar despre tine: Respect! Esti un exemplu bun ca se poate sa o iei oricind de la 0, ca poti sa ii
  oferi copilului tau o viata decenta, frumoasa, sa te bucuri de viata si sa
  mai si produci ceva! ceva creativ … de fapt armenii sunt neam de
  supravietuitori 😉 daca poti sa: ai un job, preocupari social culturale, grija
  de copil, tii o casa, treci prin ceea ce ai trecut, inseamna ca noi astealalte chiar
  nu avem nici o scuza 🙂 trebuie eventual sa mai luam o data blogul tau la citit cap coada, sa tragem concluziile potrivite pentru noi si sa-i dam bice!
  Olivia

 9. am intrat acum pe net sa verific cand e lansarea, am promis ca nu lipsim. post-ul tau e tocmai bun sa nu par stupida cu intrebarea: cand e? we ce vine sau urmatorul? scuze ca am uitat :(.

  • Pe 29 Adina. la ora 12.30, tocmai m-au anuntat de la editura ca ne-au pus ceva mai devreme. Deci Duminica, 29 noiembrie ora 12.30, Salonul de Carte pentru Copii. La Romexpo.

 10. Onor oameni cu carte care ne cititi!
  Ni s-a semnalat la Administratie ca treaba cu parolele e cam incurcata si nu se poate ajunge la povestea cu pricina aflata aici. Care va sa zica, daca poftiti a descarca pdf-ul, azi (poate si maine, daca nu ploua) e “gratis”. Daca totusi chiar vreti sa-l si cititi si nu va prindeti de parola (“cine il vizita pe Laurica uneori?” – subst., art.), rugam respectuos sa-i scrieti Doamnei Prezidente (saru’manusitele, Doamna Prezidenta), ca e dama buna si da parolele astea la toata lumea, desi i-am zis ca nu-i bine. Adresa ‘mneaei este ada at injoaca punct ro.
  Va rugam sa va grabiti, numarul de parole e limitat!

  Cu stima imensa,
  Don Pandele, paznicul sitului

Privacy Policy