Din nou despre Avon Baby

18 Aug 2012 by

Mi-a şoptit o viorea că începând cu data de 16 august veţi putea comanda întreaga gamă de produse Baby Avon, pe care aveţi acum ocazia să o admiraţi aici.

Până atunci, să vă povestesc cum e cu uleiul uscat, pe care cineva, nu spun cine, a reuşit să-l desigileze (am vrut să văd cum miroase, mami!) şi dacă tot l-a desfăcut am zis bineee, să vedem cum adică ulei uscat.

Să ştiţi că eu am oroare de uleiuri. Eu sunt persoana care a cumpărat ulei de argan bio de la miobio cu o sumă pe care mi-e ruşine să mi-o mai aduc aminte, crezând că face minuni pe orice tip de ten, aşa cum spune reclama. O fi, nu zic nu, doar că tenul meu are bube multiple (la figurat) din cauza proastei funcţionări a tiroidei, care mi-a cam dat peste cap tot ce putea fi dat peste cap. Piticul care ţopăie din când în când pe sub scufiţa mea învinge însă de cele mai multe ori în bătăliile cu prospectele puse la cale de agenţiile de publicitate.

Nu-mi plac uleiurile pe faţă, nu-mi place senzaţia îngrozitoare cu care rămâi pe obraji după ce nu reuşeşti să-l facă să intre în piele, o fi vreo tehnică defectă la subsemnata, n-o fi, cert e că după trei încercări cu uleiul de argan pe faţă şi pe decolteu am jurat că-n veci nu mai pun mâna pe alt ulei decât cel la Occitane en Provence, un lux pe care mi-l ofer de dragul soţului, care toarce precum pisicile când îl răsfăţ cu câte un masaj.

Repet, uleiul de argan SIGUR e bun, natural şi bio şi îşi merită banii, pentru că mama mea irlandeză, care l-a primit cadou cu bucurie, ar mai fi cumpărat vreo trei sticluţe. S-a răzgândit când a auzit cât costă (20 pounds? never!).

Să povestim acum despre uleiul uscat. De aici în jos presupunem că ne cunoaştem de cel puţin 15 ani şi eu îmi permit să vorbesc liber.

Girls, mark my words. E bestial.

Revenind la tonul mai puţin de gaşcă:

Miroase frumos, atât de frumos încât Irina l-a arestat, îi trebuie ei – şi ăsta a fost argumentul cu care n-a cedat, până nu i-am explicat că îl vom trimite unui bebe a cărui mămică e mai puţin norocoasă ca noi.

Are consistenţa unui gel, nu e uleios deloc, intră rapid în piele şi miroase a câmp de muşeţel încins de soare.

Excelent! Am mai stors o picătură pe Lia şi am început să-i fac masaj. Nu, nu stă, mai degrabă stă să o faci nod decât s-o mângâi mai mult de 30 de secunde, DAR… doamne cum mirosea pielea ei după. Heaven.

Mi-a plăcut foarte tare de uleiul ăsta şi îl trimit cu drag mai departe, să fie de folos acolo unde e nevoie de dânsul. De pe 16 august încolo, puteţi să vi-l comandaţi şi voi.

 

Privacy Policy