Feedback time pentru Feminella

29 Nov 2013 by

pack_HyaloSoftAzi e ziua în care vă rog, dacă aţi primit spre testare pilulele magice de făcut viaţa intimă mai … alunecoasă, să îmi daţi de ştire (pe mail) cum a mers treaba. Eu voi adăuga mărturiile la acest articol, protejându-vă, deci,  identitatea, onoarea şi clondirul de mastică prima.
 
Nu mă aştept la toate detaliile picante (deşi ar fi fun), vă rog doar să-mi spuneţi esenţialul: Funcţionează Feminella Hyalosoft? Le-aţi recomanda şi celei mai bune prietene? O să mai cumpăraţi? Vă mulţumesc!
 
Spargem gheaţa cu doamna R. care din proprie iniţiativă mi-a scris. 
 
“Am terminat folia cu cele 10 ovule Feminella trimise spre testare. Inca dinainte de a le incerca mi s-a parut o noutate ideea de ovule lubrifiante – iar recomandarea din prospect, de a le folosi 10 zile la rand, indiferent daca am sau nu parte de “actiune”, m-a facut sa ridic din sprancene. Asa ca am respectat-o doar pe jumatate si le-am “luat” pe sarite, cam o zi da, una nu.
 Sunt bune. Functioneaza, isi fac treaba, si efectul e chiar mai placut decat al lubrifiantilor. Mai natural si mai de durata. Daca respecti indicatia de a le aplica seara n-ai probleme cu patatul lenjeriei intime, si iti dau o senzatie de bine toata ziua, nu doar cand ai intalnire de gradul trei cu partenerul din dotare. Insa sistemul asta de “una pe zi in primele 10 zile” pe mine m-a cam incurcat – m-am intrebat: si daca se intampla sa treaca o luna intreaga fara sa am nevoie de ele, ce fac, continui sa le iau, in virtutea inertiei? E motivul pentru care prefer, totusi, un lubrifiant clasic, pe baza de apa: e la indemana exact cand iti trebuie, si-n rest nu trebuie sa-ti bati capul.
 
Retin, totusi, ideea ca ovulele exista si pot fi de mare ajutor. Multumesc mult!
 
R”
 
Mulţumesc şi eu, R.! 
 
Altă doamnă R. 
“Feminella Hyalosoft a aparut la momentul potrivit, cand incepusem sa caut solutii pentru imbunatatirea vietii sexuale post-partum. Senzatia aceea de reinvirginare (multumesc, Ada! nici eu nu o puteam descrie mai bine) imi dadea dureri de cap (la propriu) si clasicul lubrefiant nu reusea sa faca lucrurile mai bune. Doar anticipand senzatia aceea de rece, oricat se straduia sotul meu sa nu fie asa, avea darul de a ma crispa mental. Si as fi dorit cumva ca lubrefierea sa se produca natural, din interior. Asa ca am cautat solutii. Am si gasit, ovulele care contineau, printre altele, hormoni. Stiam ca sunt bune, mai luasem o data in viata mea, in alte circumstante, ce-i drept, stiam ca isi fac treaba bine, dar… aveau hormoni. Si nu as mai fi vrut. Ideal ar fi fost ceva natural. Si atunci a aparut Feminella Hyalosoft pe blogul Adei.
Am reusit sa folosesc 5 ovule, cu o pauza impusa de atentionarile de pe prospect, si vreau sa zic ca am gasit Solutia. Da, functioneaza, hidratarea se face din interior, chiar daca intervalul de timp dintre administrare si actul sexual a fost de jumatate de ora! No more senzatie de arsura, disconfort sau tensiune. Miros a ceva vegetal, frumos, nu stiu daca de la Centella Asiatica (ginseng-ul indian), nalba, musetel sau uleiul de Arbore de ceai. E un miros care aduce a… pin/ brad.
Sunt mai mult decat incantata, cu siguranta ca le-as recomanda si da! le voi cumpara! Eu le prefer lubrefiantului clasic. In perioada imediat urmatoare le voi lua in doza de intretinere: un ovul de doua ori pe saptamana, pana se vor regla lucrurile de la sine.”
 
Aştept provincia!

Related Posts

Share This

Privacy Policy