Testing stuff: Boabă de Rouă – The next best thing

10 Jan 2013 by

boaba de roua1Boabă de Rouă. Așa l-a botezat Irina în dimineața de Crăciun pe Fluffy, când l-a descoperit în punga uriașă de cadouri uitată de moș lângă bradul nostru.

Nu se aștepta să-l primească. Îl văzuse în varianta neagră la Natalia, se amuzase, dar nu l-a cerut. Mi-a spus apoi că l-ar fi vrut pe Bobby cu trei fluiere, că ăla e acum la reclame. Pe Boabă de Rouă însă l-a îndrăgit pe loc. I-a dat un nume care n-are nici o legătură cu pufoșenia sa roz, și-acum îl plimbă în fiecare dimineață prin casă și îl ceartă când face pipi pe jos.

Desigur, e felul ei de a-mi spune că poate e totuși pregătită pentru un cățel adevărat, dar realitatea e că EU nu sunt pregătită pentru încă un heartbreaker.

Fluffy ăsta e foarte bun. La început o cam băga în sperieți pe Lia, care fugea de hamam terifiată de lătratul lui. Laur mi-a explicat că probabil copiii atât de mici se tem de câinii adevărați pentru că lătratul acestora le vibrează puternic în coșul pieptului, și-i îngrozește dincolo de capacitatea noastră de a anticipa. Ei bine, Boabă de Rouă nu latră foarte tare, dar se mișcă, vine spre ea și face zgomot. Unde mai pui că are și o lesă cu luminițe colorate și buton, ce să vă mai zic…

Au trecut trei săptămâni de când Boabă de Rouă a intrat în familia noastră. Între timp, a mai primit și Lia un câine mic, bej, ale cărui boaba de roua2baterii erau leșinate când i-a fost adus, așa că abia dacă deschidea gura. Dar nu se compară cu Boabă de Rouă. Acum când scriu, Irina și Lia se joacă fiecare cu câinele ei. Lia nu se mai teme de Boabă de Rouă.

Irina a avut ocazia să-l testeze și pe Bobby cu trei fluiere, la Maria, verișoara ei. Mi-a spus că e mai grozav decât Boabă de Rouă, dar la ăla stai, că face el totul. La Boabă de Rouă faci și sport, că trebuie să-l plimbi cu lesa. Ar renunța la Boabă de Rouă pentru Bobby? Nu, Boabă de Rouă e Boabă de Rouă. E deja câinele nostru. S-a obișnuit cu noi, ca și Junior.

Am, deci, doi câini. Mănâncă baterii și nu trebuie să strâng mizerii după ei. Fetele sunt fericite. Eu sunt fericită.

Evident, câinele de plastic nu se compară cu un câine real. DAR e the next best thing. Îl găsiți la Noriel, desigur.

1 Comment

  1. La noi Mosul l-a adus pe Bobi cu 3 fluiere, nebunie mare. Carlei ii place foarte mult, noi adultii suferim in tacere (din cauza sunetelor cavernoase pe care le scoate numitul caine).

    Si la noi se cere animal adevarat, insa stie ca ala vine numai daca avem curte…

Privacy Policy