Testing stuff: Magic Book sau despre cum peștele mare îl mănâncă pe cel mic

18 Nov 2012 by

Dacă sunteți părintele unui copil pasionat de desen sau chiar de desene animate, cu siguranță s-ar bucura de Magic Book de la Crayola. Noi am primit-o spre testare de la partenerii noștri de la Noriel.

Este un joc de creativitate, un prim pas spre tabletele grafice evoluate, chiar dacă la această carte vrăjită nu aveți decât câteva leduri plasate în așa fel încât să se lumineze alternativ colțuri diferite de desen.

Sunt patru plăci de plexiglas ce se încasetează într-un cotor cu butoane (bateriile nu-s incluse). Jocul conține un set de modele ce pot fi transpuse pe placa de plexiglas și carioci colorate fosforescente.

După ce copiați modelul pe cele 4 plăci succesive, puneți plăcile la locul lor, apăsați pe butoane și bucurați-vă de spectacol.Noi ne-am încuiat în holul mic ca să vedem culorile fosforescente. De-aia pozele sunt un pic întunecate.

Irina a avut o singură obiecție. Modelul din cutie e cu niște pești cam fioroși. Dar a fost un prilej bun să discutăm despre de ce le plac oamenilor chestiile înspăimântătoare și de ce peștele cel mare îl mănâncă mereu pe cel mic.

 

Sunt sigură că vom găsi și alte modele de desenat. Aici, în clipul de prezentare sunt câteva idei frumoase și nu așa de greu de făcut.

Îmi place de cei de la Crayola, au mereu idei interesante și colorate. Cred că e un cadou potrivit pentru copiii creativi, cu înclinație spre desen și cu fantezie, sau măcar pentru acei părinți care au talent și-i pot ajuta să facă propriul lor film de desene animate. Magic Book costă 99,90 lei.

Enjoy!

 

Privacy Policy