Testing Stuff: O limuzină pentru micul prinț

14 Dec 2012 by

În învălmășeala asta cu Calendarul de Advent trebuie să mai facem și treabă.

După cum știți, Noriel este partenerul nostru de ceva vreme și de aceea, avem mereu privilegiul de a testa cele mai faine jucării pe care ei le scot la vânzare. bmw Am primit jucăriile pentru luna Decembrie într-o cutie mare și mărturisesc cinstit că atunci când am deschis cutia nu am știut la ce să mă uit mai întâi. Pentru că vine Crăciunul și vrem să vă ajutăm să găsiți jucării faine pentru copiii voștri, de azi până luni, în afara Calendarului de Advent, vom prezenta patru dintre recomandările Noriel.

Începem cu o limuzină pentru un prinț…

Prima mea reacție când am văzut-o, a fost: “Woooow!”

Prima reacție a lui Laur, când a văzut-o, a fost “Woooow!”

Acum vă spun sincer că așteptăm să se culce copiii ca să o testăm de-adevăratelea.

Vom reveni, deci, cu impresii, imediat ce parcăm copilele. Pentru că nu știu, sincer, dacă asta e jucărie pentru băieți mici sau pentru băieți mari.

Până atunci gândiți-vă doar ce ar spune Puștiul (cel mic sau cel mare) dacă ar găsi așa ceva sub brad…

LE:

Laur zice că această mașină pentru băieți de la 6 ani în sus merită cei 99 de lei pe care ar trebui să-i plătiți. Face tot ce ar trebui să facă o mașină cu telecomandă. Se plimbă înainte și înapoi, i se aprind farurile, se învârte… E o bijuterie. Nu i se deschid ușile însă bordul și volanul sunt ușor observabile.

Câteva close up-uri.

DSC_3986

bmw l1

bmw l2

Senzația pe care amândoi am avut-o a fost că trebuie să o ștergem bine de praf și de amprente. Pentru că așa faci cu bibelourile. Nu vrei să lași urme pe ele. Superbă, chiar și din punctul meu de vedere. Până și Irina a fost încântată să o plimbe puțin pe covorul din sufragerie. Asta ca să nu credeți că e doar pentru băieți.

V-o recomandăm cu mare plăcere pe domnișoara asta neagră, cu precizarea că există și în culorile roșu și alb. Funcționează cu 5 baterii r6 și una de 9 volți pentru telecomandă. Bateriile nu sunt incluse în cutie.

Mâine vă povestim despre primul pad.

Privacy Policy