Testing Stuff: Primul meu Pad – de la Noriel

15 Dec 2012 by

primul ipadPrimul meu pad este genul acela de jucărie ingenios adaptată de producătorii de minuni pentru copii la modele ultimei ore.

Mai țineți minte laptopurile în diferite culori și forme, pentru vârste de la trei ani în sus? Încă există și acelea, dar acum au apărut pe piață și tabletele de jucărie.

După cum știți, scriu multe scrisori în perioada asta, ca de la Moș Crăciun pentru copii. Mulți cer tablete Samsung sau de-a dreptul iPad. Nu știu cât le cer pentru ei sau le cer pentru părinții lor, știu că e una dintre cele mai dorite jucării.

Tableta despre care vă vorbesc azi poate fi cumpărată de la Noriel. Copiază ca formă  ipad-ul. Este însă doar alb-negru, iar funcțiile sunt asemănătoare cu cele ale tuturor laptopurilor de plastic care zac deja în coșul cu jucării al Irinei. Are 100 de jocuri, în română și în engleză și cred că este foarte potrivit pentru copiii de peste 6 ani, care știu să citească și să scrie, deși pe cutie scrie că e recomandat copiilor de la trei ani în sus.

Asta nu înseamnă nimic. Ce a fost în seara asta Mărul Discordiei între fetele mele? Ați ghicit. Tableta. O voiau amândouă. Și cea mare, și cea mică. Irina s-a băgat cu tableta sub pătură, Lia i-a smuls-o, au plâns, s-au împăcat că n-au avut încotro.

În mod normal tableta costă aproximativ 130 de lei. Acum e redusă la 99. Dacă aveți pe acasă vreun gadgets geek, e posibil să îi placă, deși știm cu toții că nimic nu poate înlocui the real thing, de la o vârstă încolo.

Succes la cumpărături!

4 Comments

 1. Imi poti spune, te rog, daca display-ul este mai mare decat cel al laptopului testoasa? sau o dimensiune a acestuia? multumesc tare mult!

 2. ruxij

  Bun Ada,

  Tocmai am rezervat o tableta din asta la un magazin Norel si trebuie sa ma duc maine sa o ridic. Apoi am dat un search pe google sa vad parerile oamenilro care o au si m-am trezit fix pe site-ul tau.Se pare ca postul asta il ratasem in ziua cu pricina, pentru ca initial nu am realizat ca chiar site-ul tau.Citeam acolo si vedeam ca mamica asta are doua fete una Irina mai mare si alta Lia mai mica…cand mi s-a aprins beculetul sa ma uit la URL sa vad ca este injoaca.
  Leaving that aside….cum e ipad-ul asta de jucarie in ziua de azi?S-a stricat de la craciun incoace? Am avut vreo doua jucarii scumpute de la Noriel care s-au stricat, una a doua zi, si alta la o saptamana, asa ca as prefera sa imi zica cineva daca merita banii astia de 1 iunie. Ma intereseaza sa prinda ceva cuvintele in engleza, Matei are 5 ani jumate.

  Merci

  Ruxi

  • Ada

   Ruxi, Pad-ul pe care l-am avut eu l-am dat la maratonul de giveaway. N-as sti sa-ti spun cum e azi. Dar a rezistat in teste destul de bine.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Flash Giveaway! Cine mai dorește, cine mai poftește | In joaca - [...] Acest prim pad de la Noriel. [...]
Privacy Policy