Testing Stuff: Purcelușe în ceșcuțe

3 Nov 2012 by

Pentru că se apropie sărbătorile, prietenii de la Noriel m-au invitat să testez jucăriile cele mai noi pe care le veți găsi în magazine în această iarnă. Sunt și jucării pentru băieți, deci stați pe-aproape, mame de cavaleri, urmează și ceva ce-i interesează pe copiii voștri.

Astăzi: Purcelușe în ceșcuțe.

Când mi-au propus să scriu despre Purcelușe în ceșcuțe, prima mea reacție a fost: “Ce-o mai fi și asta!?”

Este una dintre cele mai puțin probabile jucării la care m-aș fi oprit vreodată, dacă m-aș fi aflat într-un magazin Noriel. Ca adult, înțeleg cu greu de ce un porc mic pus într-o ceașcă le-ar putea atrage pe fetițele de peste trei ani. De ce nu un măgar într-un felinar sau… un iepure într-o pălărie, am stat eu să mă gândesc și apoi mi-am zis că probabil urmează.

Am privit cu circumspecție godacul roz și i-am spus Irinei, foarte serioasă:

– Irina, acesta este un porc într-o ceașcă. Dacă nu crezi că o să te joci cu el, hai să nu-l desfacem. Îl putem dărui unui copil care nu are jucării multe, ca tine.

– Nu prea îmi place, a zis ea. E doar un porc și cești de plastic mai am.

Mbuuuuun! Am scăpat, mi-am zis! Nu de alta, dar porcul are și accesorii. Biberon, hăinuțe și cine mai știe ce alte mărunțisme de plastic, numai bune de călcat în picioare pe întuneric.

Întâmplarea a făcut, însă, ca Lia să apese pe nasul porcului și acesta a început să vorbească.

– Bună, sunt Aura și vreau să fiu prințesă.

Atât i-a trebuit. După ce au trecut în revistă tot repertoriul (și să știți că Aura spune multe!), Irina și-a călcat pe inimă și a zis:

– Mami, totuși, cred că îmi place. Aș vrea să-l desfac.

– Ce-ți place la el, mămico! Nu mai e doar un porc!?

– Nu! E prințesă, o cheamă Aura și îi e foame și trebuie să-i dau biberonul și n-ajung la el decât dacă tai ambalajul…

Cine se strecoară în mod constant în ghiozdanul Irinei? Ați ghicit, Aura, prințesa NU-SUNT-DOAR-UN-PORC-ROZ-ÎNTR-O-CEAȘCĂ.

Ce scoate mama seara de sub perna domnișoarei de aproape opt ani, Irina? Da, ați ghicit, biberonul Aurei, pe care Lia și-l bagă în nas cu o plăcere greu de descris.

În ce era să calc azi noapte și să-mi rup gâtul, dacă n-ar fi răcnit Irina: “Maamaaaaa! Ceașcaaaaaaaa!”. Exact. În ceașca Aurei.

Și ce m-a întrebat recent Irina?

Da, da! “Mama, putem să-i cumpărăm Aurei niște hăinuțe, că-i e frig!”

Dar aici am parat-o. Mai țineți minte setul Creations despre care am povestit acum ceva vreme? I-am sugerat să-i facă Aurei o hăinuță cu paiete, că tot vin sărbătorile.

Concluzia:

Și dacă mie o jucărie nu-mi spune nimic, asta nu-nseamnă că publicul țintă nu are s-o adore. Trebuie să le dați doar ocazia să le încerce.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Calendar de Advent: Purcelușe în ceșcuțe de la Noriel 8 decembrie | In joaca - [...] ei o găsiți aici [...]
Privacy Policy