Hotline: Atelierul lui Don Pandele. Depanări urgente pentru dame şi poeţi.

10 Jan 2013 by

atelierul don pandeleEști măritată cu un poet? Nu-nțelegi de ce urlă sirene în computerul tău? Te-ai certat cu electricianul? Instalatorul tău nu e disponibil?

Te ajutăm noi să le faci o surpriză bărbaților din viața ta. Te-nvățăm cum se rezolvă!

Don Pandele este un geniu al tuturor obiectelor inanimate, conectabile la priză. Vorbește pe limba lor, se pricepe să le descoasă, eliberează certificate de deces pentru electrocasnicele ce nu mai pot fi reparate. Țipă antivirusul? Repară don Pandele! Miroase urât mașina de spălat? Don Pandele știe de ce! S-a spart țeava? Întreabă-l pe Don Pandele ce ai de făcut până se eliberează meseriașul!

Acest serviciu este creat special pentru dame și poeți. Don Pandele te învață ce e de făcut în situații de urgență. Când nimeni altcineva nu îți răspunde, Don Pandele poate avea o idee salvatoare!

Pe Don Pandele îl puteți contacta pe email la: donpandele la injoaca punct ro.

Nu ezitați să apelați la cunoștințele lui Don Pandele!

Related Posts

Share This

11 Comments

 1. Nora

  Ce simpatic Don Pandele al vostru, sa va trăiască si sa va bucurati de el pana la adânci bătrâneți!
  Avem si noi unul acasă, face tot cam ce face si al vostru pentru ca, zice Don B al nostru, ce-i făcut de om de om poate fi reparat, așa ca repara tot ce trebuie, da sfaturi tehnice si d’alte alea cui le cere.
  In ultimul timp, a descoperit bucătăria si iaca-te ca ne uimeste si acolo, duminica a făcut o coliva minunata pentru sufletul bunicii Mia ;-), iti imaginezi?

 2. Don Pandele rulz! 🙂
  btw, v-am spus vreodata cat de mult imi place sa ma joc cu figurinele si sa le pun pe pozitie?:)

 3. l-am recomandat și cititorilor noștri, după ce am aflat că Maria s-a împăcat cu Kindle grație lui Don Pandele.

  • Multumim. Aflati ca Don Pandele este si providerul meu personal de Kindle.

   • Uneori e nevoie de cineva care să ne arate că readerul nu e o sperietoare.Asta când nu ai timp să tot răscolești internetul după probleme ca ale tale și când nu apare cineva care să-ți spună că ai greșit cumpărând o anume marcă doar ca să fie zeflemitori.

 4. Don Pandele ştie să monteze şi un aragaz nou? 😀 Că s-ar putea să apelez în cazul ăsta 🙂

  • Laura, din pacate stiu ca treaba cu aragazul e musai sa fie facuta de personal calificat. Don Pandele nu e instalator.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Virusul cu poliţia | In joaca - [...] cap nemernicului şi mai ales NU TRANSFERAŢI bani în contul specificat. Mai bine căutaţi-l pe don Pandele. Pentru că…
Privacy Policy